angyal, Angyalok, Ezotéria

Angyali üdvözlet szeptemberre: Belső munkák

Megerősítő gondolat szeptemberre

Az a legnagyobb baj a modern spirituális és önfejlesztő tanok többségével, hogy belerángatnak az illúziók mély bugyraiba és függővé tesznek. Azt hitetik el, hogy minden úgy jó, ahogy van, minden belőled indul és adnak egy ál biztonságérzetet, ami többnyire figyelmen kívül hagyja a valóságot.

A valóság mindig az élet, ami nem elméleti, hanem gyakorlati kérdés. A fizikailag megnyilvánult a termése a belső munkának. Ez viszont nem azt jelenti, hogy minden rózsaszín és nem jön semmi rossz, olyan is amely komoly kihívás, hanem azt, hogy hogy tudsz rá tekinteni, hogy éled meg és mit kezdesz vele.

Aki nem illúzióban lebeg az stabil marad. Akkor is, amikor a helyzet elveszi a függő hiteit, mert arra kényszeríti, hogy fizikailag tegyen tanúbizonyságot, arról, amit megtanult. Az emberek többsége, akik évek óta foglalkoznak a spiritualitással, éles helyzetben elvéreznek, nem tudják kezelni a valóságot és becsapva érzik magukat. Ezekben a helyzetekben mutatkozik meg, hogy hová jutottál igazából. Megértetted-e, hogy az önfejlesztés nem azért fontos, hogy soha többé semmi rossz ne történjen, hanem azért, hogy nyugalommal kezelj bármit, ami történik.

Barna Berni: The One – Az élet és a halál könyve

Tagged , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük