Ezotéria

Heti tarot, 2019. szeptember 9. – 15.: Üdítő napok

Heti tarot üzenet – frissítő napok

🙂 Az elmúlt hetekben felbukkanhattak kevésbé tiszta energiájú emberek, akik pont azért ártalmasak másokra nézve, mert a fent említett köreikből sosem tudtak kijönni (gondolok itt akár előző életek mágusaira is), ezért érdemes ezt az energiát a helyén kezelni. (Az Ördög)

A többi rész kellemes, kifejezetten üdítő napokat és energiát mutat.
A nőiség és a szeretet lesz hetünk fő gyógyító energiája, amely elvezet a szívek megnyílásához, a szerelemhez. Szerelmetes hét lesz ez. 🙂
Mint tudjuk, a szerelem ahhoz képes örömmel betérni, aki szerelmes tud lenni az életbe és jóban van önmagával, harmóniában és teljességben éli az életét.
Mindenképp érdemes megnézni, ha nő vagy, ha férfi, hogy milyen a viszonyod a nőiséghez (A Császárnő). Az első, akitől a női minőséget látjuk, tanuljuk és tőle hozzuk a mintát, az anya. Nagyon ritkán látom azt, hogy ez rendben van, többnyire gyógyításra szorul. A minta adott, visszük tovább. Viszonylag hamar kiderül, hogy mi szorul benne változtatásra, oldásra. Nem kell erőltetve cipelni azt, ami nem jó, nem követendő példa.

Sokszor volt már szó erről, elméletben jól tudja mindenki, hogy a női minőség befogadó és nem kiáradó. Szeretetteljes, harmonikus, tápláló és odaadó. Ehhez tud jól kapcsolódni, mint ellenpár, a Férfi (ő a Császár). És majd a VI-os, Szeretők lapjánál már tudják egymást szívből választani és elköteleződni.
Mint támogató energia itt a Főpapnő is, azaz a spirituális, gyógyító nő. Aki tisztán és fényesen messzire ragyog, közvetít ég és föld között. Én nem választanám el ezt a két minőséget egymástól, azt gondolom csodálatos, ha egy nő kiteljesedik abban, ami a valódi útja és ezzel a képességével gyógyítja magát és a társait. Van egy nagyon szép és tartalmas üzenet, ami valahogy úgy szól, hogy ha egy nő gyógyítja magát, gyógyulnak az előtte és az utána jövők is.

(Érdemes azért azt is tudni, hogy a társam nem gyógypedagógus és nem pszichológus, ne tőle várjam, hogy meggyógyítja az összes lelki sérülésem, ő csak tükröt tart ebben a folyamatban).
A Kelyhek Hercegnője csak fokozza ezeket a csodálatos energiákat, hiszen ő a feltétel nélküli szeretet maga. Letette azokat a tulajdonságokat, amelyek akadályozták ennek kibontakozását, mint a féltékenység, a birtoklás, az elvárások tömkelege. Ugyan ki tud megfelelni annak, aki saját magával áll a legnagyobb küzdelemben és bizalmatlan?
A Botok Hercegnője pedig a félelmeit teszi le éppen, felszabadultan és boldogan táncol a fényben, immár teljesen önmaga. Készen áll egy új kezdetre, egy magasabb minőségibb életre és kapcsolódásra.
A Szerencse lapja megtámogatja most a napjainkat, lehetnek fordulatok, amelyek szerencsés megoldásokat kínálnak az adott helyzetre. Ez életünk bármely területére érvényes, tehát ha új és más munkát (hivatást) szeretnél, esetleg új otthont, anyagi fellendülést, az most erősen támogatott.
A hetünk végkimenetele a Kelyhek Kettes, Szerelem lapja. A fentiek tükrében sok szép és tartalmas kapcsolódás lehet jelen, annak, aki már erre valóban készen áll elvárások és birtoklás nélkül.
Csak az ilyen kapcsolaton lesz áldás.

„Érezd Te is át, hogy szabadon szerethetsz, engedd meg magadnak a mély és igaz szeretet érzését: csak hagyd ki a képből a szükséget és a ragaszkodást. Igaz szerelmet nem korlátozhat semmiféle birtoklás, mivel a szeretetet nem lehet sem elnyerni, sem kiérdemelni, se birtokolni vagy kikövetelni. A szeretet azt is jelenti, hogy sohasem tudhatod teljes bizonyossággal, hogy a másik még a következő pillanatban is ott lesz-e. A szeretet azt jelenti, hogy teljesen megadod magad a jelen pillanatnak. A szeretet egyszerűen csak: Van.”
(Brandon Bays)

Mindenkinek örömteli és tartalmas napokat kívánok szeretettel, Vizdák Andi

Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük