Asztrológia, Egészség, Ezotéria, Test-Lélek-Szellem

SZEPTEMBER 14., HALAK TELIHOLD: GYÓGYÍTÓ ERŐ

Halak telihold gondozza és ápolja a fájó lelket.

Halak telihold kérdései? Mi az ami fogva tart, és mi az amihez ragaszkodsz?Ami nincs egyensúlyban az megoldásra vár, feladatot jelent számodra, érdemes feljegyezni – mik ezek!

A halak jegyhez tartozik a neptunusz, ami az uralkodó bolygója. Még Szűzben jár a nap, amit merkúri energiák képviselnek, hatnak át.

A neptunuszhoz tartozik, érzelmesség, együttérzés, a gyógyítói képesség, stb…

A merkúr pedig a gondolkodás, szellemi energiák bolygója, tehát ezen a napon a mély megérzéseké lehet főszerep. Érdemes végiggondolni az egész évet hiszen már csak pár hónap van hátra az évből. Rendszerezni és rendezni kell sorainkat. …..mi az ami még beteljesülésre vár, mi az ami beteljesült?

Kedélyingadozások, kisebb nagyobb feszültségek lehetnek a telihold hatására is. D e ezeket különféle technikákkal, spirituális módszerekkel legyőzhetjük. Meditáció, relaxáció, jóga főként könnyű jógagyakorlatok javasoltak, elsődlegesen: hullapóz (savászana). De agykontrollt is gyakorolhatjuk, pozitív megerősítésekkel és mantrázásokkal formájában.

Itt a hullapóz:

A hullapóz vagy savászana a relaxációk lasszikus testhelyzete (ászanája), amelyet minden gyakorlás megkezdése előtt, az ászanák között, és a befejező relaxációban alkalmazunk.

A befejező relaxációban a hullapóz valószínűleg sokkal teljesebbé válik, mint a gyakorlás megkezdése előtt, mivel az időközben végrehajtott gyakorlatok alatt az izmok egyre jobban megfeszültek és kinyúltak.

A relaxáció feloldja az izmokban a feszültséget, és pihenést nyújt az egész szervezetnek, ami által az ember olyan felfrissültnek érzi magát, mint egy üdítő éjszakai alvás után. Ez végigkíséri egész napi tevékenységét, és arra is megtanítja, hogyan őrizze meg energiáját, és hogyan szabaduljon meg az aggodalmaktól és félelmektől.

KIVITELEZÉS

Feküdjünk a hátunkra, lábainkat nyissuk kis terpeszbe, karjainkat is nyissuk hónaljból, és kezeink nézzenek az ég felé! Engedjük bele magunkat a pózba és közben győződjünk meg róla, hogy egész testünk szimmetrikus. Hagyjuk, hogy combjaink, térdeink és lábfejeink kifelé forduljanak! Hunyjuk be szemünket és lélegezzünk mélyeket!

Ez a telihold átalakító erőt képvisel, rajtunk múlik mennyire élünk vele. Vagy belesodródunk a negatív helyzetekbe,vagy meglovagoljuk erős energiáját, és magunk javára, gyógyulásunk, átalakulásunkra fordítjuk.

További kellemes töltekezést és relaxációt, szeretettel Ezoteria Extra

FB oldal: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

FB csoport: https://www.facebook.com/groups/

Insta: https://www.instagram.com/ezoteria_extra/

 

Tagged , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük