Ezotéria

Érdekel Mi a személyes éved? Milyen leckével szembesít az adott év?

A személyes évek egy kilencéves ciklus szerint ismétlődnek.

Minden alkalommal, amikor a ciklus újraindul, az egyén módot kap arra, hogy szembenézzen az egyes rezgéseknek megfelelő leckékkel, feladatokkal és lehetőségekkel.

Az adott év mindig beleivódik az ember életébe, könnyebbséget ad számára.
Egy adott évben, egy leckével szembesül az ember, főként, korábban nem fordítottunk rá kellő figyelmet. Ha valaki szembenéz a ciklus kihívásaival, és megoldja őket, új lehetőségek jelennek meg az életútján.
Értelemszerűen a személyes év születésnaptól születésnapig tart.

A személyes év 1-9. terjed mindegyiknek van egy vezérmondata, egy fő vonala: amit hirdet, ami szerint jó lenne élni, mert elkerülhetőek a konfliktusok, és nehézségek is.

Személyes év: 1 – vezérmondata: új lehetőséget a munkában, üzleti életben, ezért alkalmas időszak az üzlet bővítésére

Ez a kilencéves ciklus elindítója, fontos jól startolnunk. Ilyenkor kell mozgásba lendítenünk azokat ügyeinket, ahol eredményeket szeretnénk elérni. A tiszta tervezés és a cél részletes vizualizációja növelik a siker valószínűségét. Ha ilyenkor késlelteted a változásokat, vagy figyelmen kívül hagyod fejlődési lehetőségeidet, az egész kilencéves ciklusból kivonhatod a hajtóerőt. Ez az év az eszmék, célok és álmok fizikai tetteké való átalakításának ideje.

Személyes év: 2 – vezérmondata: ez az év a női energiához kapcsolódik, az anyával, nagynénikkel, nagymamákkal, tanárnőkkel és a női felettesekkel való kapcsolatra helyezi a hangsúlyt.

Ha az előző évben a passzív ellenállás taktikáját választottad, és nem ragadtad meg a lehetőségeket, akkor jelentős érzelmi érzelmi megpróbáltatásokra számíthatsz, amelynek a célja azoknak a tudatalatti blokkoknak felszínre hozatala, felismerése és mielőbbi feloldása, amelyek ennek a viselkedésednek okai, gyökerei.

Személyes év: 3 – vezérmondata: érzelmek teljes skáláját megélheted, mélységeket és magasságokat. Misztikus kapcsolatban érezheted magad az isteni forrásból áradó örömmel és szeretettel.

Kreativitás, az új ötletek, a kommunikáció-kapcsolatteremtés és az önkifejezés ideje. A művészi és esztétikai hajlamok felélednek. A flörtök, a romantika, a jó barátokkal való együttlétek időszaka ez. A otthonod csinosítása, szépségápolás, utazások.

Személyes év: 4 – vezérmondata: ha szakmai téren zsákutcába jutottál, ebben az időszakban új irányba indulhatsz.

Ebben az évben fel kell készülnöd az előtted álló feladatok megoldásának. A karrier, a munka kapnak fontosságot. Ekkor kell szilárd alapokat teremtenünk, amelyeken felkészülhetünk az életterv szerinti következő lépésünkre. Láss neki a munkának és kerüld a panaszkodást.

Személyes év: 5 – vezérmondata: ideje építő módon felhasználnod az energiád, otthagynod a korlátozó kapcsolataidat és körülményeidet. Mindazonáltal arra figyelj, ne hozz elhamarkodott döntéseket.

A növekedés, a változás, a szabadság, az utazás és a szórakozás éve. Legfőképpen az utazások kapnak hangsúlyt, melyek lehetnek rövid utak, de távoli helyekre való utazások még valószínűbbek. Nyisd meg magad ebben az időszakban az új gondolkodásmódok és újfajta életszemléletek előtt, lépj kapcsolatba és érintkezz minél többet a legkülönfélébb kultúrákhoz és szubkultúrákhoz tartozó emberek sokaságával.

Személyes év: 6 – vezérmondata: ennek az évnek a rezgése az egészséges kapcsolatok létrehozását és fenntartását támogatja.

Ebben az évben az otthonodon, házasságodon, a felelősségen, a szolgálaton, az áldozatokon és személyes ellentmondásaid feloldásán van a hangsúly. Az egyedülállók számára ez lehet az egyik legszerencsésebb év egy hosszútávú kapcsolat elkezdésére.

Személyes év: 7 – vezérmondata: bár a viharos tenger hullámai háborogva csapkodnak körülötted, hajód biztosan fekszik a vízen, és belső irányításod elég erős ahhoz, hogy uralni tudja a kétségek, aggodalmak és csüggedések fenyegető áramlatait.

A meditáció, befelé fordulás, tanulás és önvizsgálat ideje. Az év a filozófiában való elmerülésről, az univerzum, az emberiség és az én természetének tanulmányozásáról szól. Önmagad felfedezésének vágya a pszichológiában, a tudományban, a vallásos és metafizikai tanulmányokba való mélyebb elmerüléshez vezethet. A 7-es év nyugalmat hoz az előző két év nyüzsgése után és elvezet az élet nagy titkainak megértéséhez.

Személyes év: 8 – vezérmondata: ez az isteni törvények emberi dologban való alkalmazását jelenti. A pénzzel való kapcsolat ebben az évben kiemelten fontos.

Előmenetel, társadalmi rang, pénzügyi helyzet, vezetői képességek, tekintély, hatalom és üzleti érdekek témai kerülnek előtérbe. Eljött az előző években megszerzett tudás és bölcsesség megélésének.

Személyes év: 9 – vezérmondata: légy kész elengedni azokat a kapcsolataidat, amelyeknek már nincs közük az életedben végbemenő változásokhoz, és hagyd, hogy helyükbe új ismeretségek lépjenek életedbe.

A kilencéves ciklus lejár, lezárva egy életmódot, és megcsillantva egy soron következőt. Ez az év minden eddigi rezgést magába foglal, ezért változatos életesemények ideje lehet. Ha kellően dolgoztunk önmagunk tisztításán, megfelelően követtük személyes fejlődésünk ciklusát, ez az év nagy beteljesedést és megelégedést hozhat. Legmélyebb vágyaink és álmaink megvalósulásának száma is a kilences.

Ha érdekel SZEMÉLYES ÉVED? ÍRD BE KÉRLEK KOMMENTBE SZÜLETÉSI DÁTUMODAT. ÉV HÓ NAP. ÉS TELIHOLD NAPJÁN KISORSOLOK 3 SZERENCSÉS NYERTEST AKIKNEK ELKÜLDÖM SZEMÉLYES ÉVÜKET, ÉS BŐVEBB JELENTÉSÉT.

Minden jog fenntartva Erdélyi Zita (Extra Ezoteria)

FB oldal https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/
Ezoteria Extra FB csoport https://www.facebook.com/groups/
Insta Ezoteria Extra https://www.instagram.com/ezoteria_extra/

Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük