Ezotéria

🌾AngyalkĂĄrtya pĂ©ntekre🌾 – Romantikus Ă©rzĂ©sek

 

Az érzéseid valódiak, érdemes feltårni azokat.

A szĂ­vedben Ă©rzett izgalom a szerelem dalĂĄt jelkĂ©pezi, Ă©s ez a dal tĂ©ged szĂłlĂ­t. Ez a lap azt az ĂștmutatĂĄst adja szĂĄmodra, hogy kövesd az Ă©rzĂ©seidet. TalĂĄn talĂĄlkoztĂĄl valakivel, akitƑl megdobbant a szĂ­ved, Ă©s kĂ­vĂĄncsi voltĂĄl, vajon Ă©rdemes-e ezzel a kapcsolattal foglalkozni. E lap szerint a vĂĄlasz: igen. TegyĂ©l lĂ©pĂ©seket: flörtölj, hĂ­vd randevĂșra az illetƑt, vagy tudasd vele az Ă©rzĂ©seidet.
Ha az utĂłbbi idƑben arra vĂĄgytĂĄl, hogy több romantika legyen az Ă©letedben, ez a lap azt jelzi, hogy vedd kezedbe az irĂĄnyĂ­tĂĄst, Ă©s teremtsd meg azt a romantikĂĄt. PĂ©ldĂĄul “elcsĂĄbĂ­thatod” magad Ășgy, hogy megajĂĄndĂ©kozod magad egy kĂ©nyeztetƑ masszĂĄzzsal vagy pedikƱrrel, ajĂĄndĂ©kot veszel magadnak, vagy megnĂ©zel egy romantikus filmet.

Az is lehetsĂ©ges, hogy aktĂ­van törekszel a romantikĂĄra, Ă©s vonzod azt. ElƑször erƑsĂ­tsd meg, hogy a szerelem mĂĄr benned Ă©l. Egy tĂĄrs bizonyosan felszĂ­nre hozza ezeket az Ă©rzĂ©seket, amelyek azonban lehetƑsĂ©gkĂ©nt eddig is benned Ă©ltek. MinĂ©l többször megerƑsĂ­ted a következƑt: “Szerelemmel szeretnek”, annĂĄl inkĂĄbb bevonzod ezt az ĂĄllapotot.
Bizonyos esetekben annak jelekĂ©nt kapod ezt a lapot, hogy kĂ©szen ĂĄllsz egy Ășj kapcsolatra. Ekkor arra vonatkozĂł ĂștmutatĂĄst ad, hogy tegyĂ©l lĂ©pĂ©seket, pĂ©ldĂĄul vedd Ă©szre, hogy kik a lehetsĂ©ges partnerek azok közĂŒl, akikkel talĂĄlkozol, Ă©s gyakran jĂĄrj olyan helyekre ahol ilyen szemĂ©lyek megfordulhatnak (ezek lehetnek a hobbijaiddal vagy az Ă©rdeklƑdĂ©si köröddel kapcsolatos helyszĂ­nek)

MegerƑsítƑ mondatok:

Ha valaki rosszul Ă©rzi magĂĄt, azĂ©rt van Ă­gy, mert nem jĂł szĂĄmĂĄra a környezete. Ha talĂĄlok egy halat a magas fƱben, nem antidepresszĂĄnst adok neki, nem terĂĄpiĂĄra kĂŒldöm, hanem rohanok vele vĂ­zhez, ahol Ășjra boldog lesz. ManapsĂĄg mindenki azt javasolja: dolgozz magadon Ă©s Ășjra boldog leszel. Szerintem a környezeten kell dolgozni, olyat teremteni, amiben boldogok lehetĂŒnk. Dolgozhatunk magunkon akĂĄrmennyit, ha rossz a környezet, amiben Ă©lĂŒnk.

Dolgozhat magĂĄn akĂĄrmennyit a jegesmedve is az ĂĄllatkertben, soha nem lesz boldog.

Tagged

Vélemény, hozzåszólås?

Az email cĂ­met nem tesszĂŒk közzĂ©. A kötelezƑ mezƑket * karakterrel jelöltĂŒk