angyal, Angyalok, Ezotéria

Angyali üzenet mára: Életcélok jóskártya

Mai üzenet: Életcélok jóskártya, Művész

Minden ember célja egyformán fontos. Ha a célunkon dolgozunk, életünk minden területe gyógyul. Boldogabbnak és egészségesebbnek érezzük magunkat. Még a pénzügyi helyzetünk is jobbra fordul.

Ezzel szemben ha nem ezt az elhivatottságot követve dolgozunk, krónikus, enyhe szorongást érzünk, mert tudat alatt tudjuk, hogy célt tévesztettünk. Ez gyakran függőségekhez és más, egészségtelen viselkedésformákhoz vezet.

A születésed előtt együtt dolgoztál az angyalaiddal, hogy egy olyan életküldetést intézz magadnak, amely segít másokon és érzelmileg kielégítő számodra. Ez a szerep lelki fejlődést is biztosít, és garantálja, hogy teljes mértékű támogatást kapj feladatod végzése közben.

A szeretet minden ember küldetésének alapvető eleme. Lényegében mindannyian azért vagyunk itt, hogy megtanuljuk, észben tartsuk és tanítsuk ezt az erőteljes érzelmet. Minden cselekedetünk a félelmet vagy a szeretetet bizonyítja. Ha a szeretet útját választjuk, akkor spirituális értelemben fejlődünk, segítünk másokat, és kiegyensúlyozzuk a karmánkat.
A kérdés, amelyre választ kell adnod, arra vonatkozik, hogy a te esetedben a szeretet útja milyen formát ölt. Vajon gyógyító, tanító, művész, szülő, ápoló vagy valami más leszel?

A legtöbben azért kérnek életcél-értelmezést, mert olyan hivatást akarnak találni, amely egyszerre értelmes és fedezi a számláikat. Garanciát szeretnének kapni arra, hogy otthagyhatják jelenlegi állásukat, és pénzügyi szempontból biztonságban lesznek.
Van garancia, feltéve, hogy hajlandó vagy figyelmesen meghallgatni és követni belső, isteni útmutatásodat. Mihály arkangyal minden ember esetében tudja, hogy mi az életcélja. Egy zenekari karmesterhez hasonlóan felügyeli az életcélokat, aki gondoskodik róla, hogy minden zenész a saját szólamát játssza. Nagy szükség van rád a zenekar tagjaként, közreműködésed éppen olyan fontos, mint mindenki másé. Isten béketervében mindannyian szerepet játszunk.
Szerencsére életcélod olyan tevékenységekkel és témákkal jár, amelyek iránt már most is érdeklődsz. Életcélunk általában valami olyan tevékenység köré összpontosul, amellyel ingyen, csupán a tevékenység öröméért foglalkozunk. Ha nem tudod biztosan, mivel kapcsolatban érzel szenvedélyt, kérdezz meg a szeretteid közül valakit, akiben megbízol. Ő már megfigyelte, milyen témák és elfoglaltságok lelkesítenek téged. Ezek jelentik az életcélod alapját.

Ez a cél annyira izgalmas és kielégítő, hogy reggel üdén ébredsz, és izgatottan várod az előtted álló napot. Bőség áramlik majd hozzád, mert természetes módon nagyon sok időt töltesz ezzel a törekvéssel. Izgatottságod arra vezet, hogy kiválóan fogsz érteni a dologhoz.
Ezek a jóskártyák segítenek meghatározni konkrét életcélodat. Különböző küldetésformákat mutatnak be annak érdekében, hogy meglátásokat kapj a lelked által választott útról. Amint húzol egy lapot, figyeld meg testi reakcióidat. Ha a tested ellazul, és egyszerre örömteli és nyugodt lesz, akkor tudni fogod, hogy jó úton jársz.

Életcélok jóskártya

Tagged , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük