angyal, Ezotéria

Angyalkártya üzenete: Tedd félre kételyeidet!

Angyalkártya Hétvégére

Az erősségeidre összpontosíts 🙏❤😇🙌💥💎

Apollón

Ez a kártyalap arra emlékeztet, hogy erősségeidre, ne pedig vélelmezett gyengeségeidre koncentrálj. Erősséged lehet szeretetet sugárzó szíved, tiszta szándékaid, az, ahogyan bánni tudsz az emberekkel, kedvtelésből űzött tevékenységeid vagy bármi más, amiben kiemelkedően jó vagy. Még ha csiszolni kell is a képességeidet, ezek igazi erősségek és értékek. Minél inkább hálát adsz értük és becsülöd őket, annál gyorsabban fejlődnek. Ha állítólagos gyengeségeidre összpontosítasz, azokat fogod vele táplálni.

Azért húztad ezt a lapot, hogy emlékeztessen: nagyon fontos, hogy együttérzéssel és szeretettel tekints önmagadra. Amikor képességeidet lebecsülve magad alá zuhansz, figyelmedet mindig irányítsd az erősségeidre.

Megerősítés: Határozott igen🙏🍀 👐🙏

Kérdésedre a válasz: határozott igen.

Amiről kérdezel, az mindenképpen bekövetkezik, feltéve, ha pozitívak maradnak a gondolataid. Hamarabb megvalósulnak ábrándjaid, amennyiben odafigyelsz az ismétlődő érzésekre, szavakra vagy az elmédben felmerülő képekre.

Fontos, hogy megtedd a szükséges lépéseket, amikor ez a belső sugallat pozitív cselekvésre ösztökél. Ha például az az érzésed, hogy fel kellene hívnod valakit, hívd fel. Angyalaid mindig olyan tettekre sarkallnak, amelyek jótékony, egészséges hatással lesznek úgy rád, mint másokra.

Ez a kártyalap arra kér, hogy tedd félre kételyeidet vagy aggályaidat, és bízz abban, hogy minden eligazodik.

Álmaid megvalósulnak, és minden jobban alakul, mint vártad. Képzeld el, hogy kívánságod máris valóra vált, használd fel ehhez belső látásodat és érzéseidet.

Elengedhetetlen, hogy hit és remény töltsön el, s megfelelő iránymutatás esetén megtedd a szükséges lépéseket.

Tagged ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük