angyal, Ezotéria

Angyalkártya hétvégére: Egyensúly

Egyensúly megteremtése

Az utóbbi időben felborult az életed? Hozd egyensúlyba a munkával és a kikapcsolódással töltött idődet a spiritualitással, a mozgással és a családdal töltött időddel.

Az angyalok tudják, mennyire lefoglalnak a földi igények. Felelősséged súlyán szeretnének könnyíteni azzal, hogy egyensúlyt hoznak az életedbe. Amikor életünk felborul, energiánk is megcsappan. Ez a csökkent energia pedig azt a káprázatot kelti bennünk, hogy nincs elég időnk semmire, s ez az ördögi kör fogva tart.

Az angyalok azt szeretnék, ha következetesen minden nap meditálnál és mozognál. tudják, hogy ha kiegyensúlyozod a munkát, a kikapcsolódást, a spiritualitást és a családot, akkor teljesebbnek érzed majd magad, és képes leszel az örömre. Ha úgy érzed, hogy túlterhelt vagy, ne habozz segítséget kérni Istentől és az angyaloktól: ők majd könnyítenek a terheden.

Megerősítés: Összpontosíts! 🙏🍀 👐🙏❤😇🙌💥💎

Azért húztad ezt a lapot, hogy emlékeztessen: a saját szándékaidra, vágyaidra és a számodra legfontosabb dolgokra kell koncentrálnod! Ne hagyd, hogy apró események, kisded játszmák vagy mások elvárásai elvonják a figyelmedet. Tartsd szem előtt az álmaidat, és úgy gondolj rájuk, mintha máris megvalósultak volna.

Szentelj időt a terveidnek, a számodra fontos dolgoknak! Állj ellent mindennek, ami el akar téríteni tőlük, és a siker nem várat magára

Tagged ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük