Egyéb, Ezotéria

Szerelem angyalainak pénteki üzenete: Társfüggőség

Szerelmi életedet függőségek befolyásolják.

Ez a lap talán meglepő módon válaszol a kérdésedre, mert a függőségek jelentik a megoldani kívánt probléma mögött rejlő okot.
Ez lehet a saját sóvárgásod valamilyen anyag vagy egészségtelen viselkedés iránt, de az is lehetséges, hogy a partnered függőségei vannak hatással a szerelmi életedre.
A lap függőségekkel küzdő családban szerzett gyermekkori élményeket is jelezhet.

A függőségek érzéketlenné teszik a szívet a fájdalommal szemben, de a szeretetre való képességét is csökkentik.
Mivel szerelmi kapcsolataid alapját a szeretet képezi, a függőségek olyan korláttá válhatnak, amelyek megakadályozzák a valódi érzelmi meghittség kialakulását.
Ez különösen igaz akkor, ha görcsösen igyekszel a kedvére tenni valakinek, akinek a függősége csökkentette a boldogságra való képességét.
Az efféle, kudarcra ítélt helyzet negatívan befolyásolja az önbecsülésedet és a saját boldogságodat, ha továbbra is fenntartod.

Szerencsére rengeteg támogatás elérhető a világon mindenütt, 12 lépéses találkozók és más, függőséggel küzdők támogatására szolgáló közösségi modellek formájában.
Akár te küzdesz függőséggel, akár a párod, ingyenes segítő csoportokat találhatsz a közelben az interneten keresztül, vagy a helyi egészségügyi központtal kapcsolatba lépve.

Megerősítés

“Biztosan tudom, még tartogat az élet számomra valamit, ami egyszerre lesz orvosság és édesség, mámor és szőlőcukor. Megállok, körülnézek, várakozom.”
Márai Sándor

Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük