Ezotéria

Égi áldás 2020-ra: Ajándékot kapsz

Légy nyitott a feléd áramló jólét fogadására.

Az unikornisok ma jóléttel ajándékoznak meg téged.
Kérik, hogy fogadd mindezt örömmel és hálával, hogy még nagyobb bőséget hozhassanak életedbe.
Megerősítés: Örömmel és hálával fogadom a felém áradó bőséget.

Megerősítés: Bizalom

Bízd az érzéseidre és az álmaidra karriered irányítását.

Az angyalok ezt a kártyát azért küldték, hogy megerősítsék: az érzéseid megbízható útmutatót jelentenek, miközben egészséges változásokra törekszel az életedben. Álmaid és vágyaid jelentik az életcélod kulcsát, mivel lelked szólít meg téged az érzések nyelvén. Ha elégedett vagy bármilyen helyzetben, bízz ezekben az érzésekben. Ha például izgatottá tesz a lehetőség, hogy visszaülj az iskolapadba, vagy megnyisd a saját üzletedet, bízz ezekben az érzésekben. H a megérzéseid figyelmeztetnek az életed bizonyos szereplőjével kapcsolatban, bízz ezekben az érzésekben.

Az első lépés, hogy vedd észre az érzéseidet. Ezt úgy teheted meg, hogy teremtesz magadnak egy kis nyugodt egyedüllétet, amikor beszélhetsz magaddal. Tégy fel magadnak olyan kérdéseket, mint: Mit akarok igazán? És Mi a legjobb az életcélomhoz? :majd vedd észre a válaszul érkező fizikai érzeteket és érzéseket.

Érzéseid a számodra nyújtott égi útmutatás fizikai megtestesülései. Bízz az érvényességükben még akkor is, ha nem érted, vagy bizonytalan vagy a jelentésüket illetően.

Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük