Ezotéria

Heti Angyaltarot (március 9-15.): Átalakulás hete

Telihold és 10 M teremtő nappal indul az új hét

Egy karizmatikus nappal indul a hét, mivel telihold és 10 Milliószoros teremtő nap is lesz….
Érdemes kihasználni megfelelően elmélyülve indítani a hetünket. Teremtés és spirituális gyakorlata elengedhetetlen lenne ezen a napon, egész héten is.
Ezért érdemes különféle rituálékkal és meditációkkal indítani az új hetet. Lassan – lassan itt lesz a csillagászati tavasz is, felfordulás van, mindenhol
legnagyobb tanítást arra vonatkozóan kapjuk, változtassunk, hogy változzunk. Semmi nem ugyanolyan mint régen.

A régi – elhalt és elhasználódott dolgokat hátra kell hagyni, ha úgy tetszik le kell rakni.

Ennek fényében gondolj egy-egy megoldandó problémádra, ha úgy tetszik feladatodra, és

Válassz a lapok közül

A lap – balszélső: Szenvedély

Imáid meghallgattattak, amelyekben nagyszerű szerelemért fohászkodtál.
A kezdet benned rejlik. Hatalmadban áll, hogy feléleszd a szenvedélyt az életedben. Valójában csak te tudod elhozni magadnak, senki más.

Ettől a laptól azt az útmutatást kapod, hogy keresd azt, ami nagy örömöt jelent számodra, például egy hobbit, valamilyen ügyet vagy konkrét tevékenységet. Minden, ami lángra lobbantja az örömöt a szívedben, segíteni fog felpezsdíteni a szenvedélyt, és az beáramlik szerelmi életedbe is.
A szerelem angyalai szerint az életszenvedély szükséges annak megalapozásához, hogy szenvedélyt érezz a szerelmi életedben.

Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben élvezd a jelen pillanatot, és ha ezt valakivel együtt teszed, akkor arra ösztönzöd őt, hogy szerelmi kapcsolatot ápoljon veled.
Ha jelenleg egyedülálló vagy, éld át a szenvedélyt tevékenységeidben és hobbijaidban. És ki tudja?
Az ilyen törekvések lehetőséget adhatnak, hogy találkozz egy csodálatos partnerrel, aki osztozik e szenvedélyekben.

B lap – középső: Felülemelkedni a problémákon

Amikor egy probléma kellős közepén állsz, a megoldás gyakran elkerül. Nézd meg a helyzetedet egy magasabb nézőpontból, és lehet, hogy meglátsz egy új kiutat.

Megrémültél egy látszólag leküzdhetetlen helyzettől? A félelmeid és a feszültségeid talán létrehoztak egy negatív kényszerképzetet, és folyamatosan a problémára gondolsz. Bár szüntelenül valami megoldást keresel, úgy tűnik, egy sem közeledik feléd, és bekúszik tudatodba a reménytelenség. Akár nagy, akár kis problémáról van szó, ez a kártya arra kér, hogy egy pillanatra lépj hátra, hogy jobban megláthasd a kreatív megoldásokat.
Ahelyett, hogy folyamatosan a problémán dolgoznál, gondolatban lásd magad, amint a problémát az Ég várakozó kezeibe helyezed. Mint amikor teljesen elengedsz egy borítékot, amelyet bedobtál a postán, teljes mértékben add át a problémát. Ezután képzeld el, hogyan láthatják problémádat a tündérek. Hogy nézne ki az ő szemszögükből? Érezd a tőlük kapott hit és remény érezését, és tudd, hogy ezek a pozitív érzelmek táplálják a probléma tökéletes megoldását.

Megerősítés: A szívem, az elmém, az életem és annak minden szereplője most tökéletesen nyugodt.

C lap – jobb szélső: Családi problémák gyógyítása

A szerelmi életeddel kapcsolatos imáidra adott válaszok az édesanyáddal és édesapáddal kapcsolatos érzéseiden alapulnak. A szerelem angyalai úgy látják, hogy javadra szolgálna, ha elengednéd az egyik (vagy mindkét) szülőd iránt érzett régi haragot. Ennek az az oka, hogy a szüleid iránti érzéseid befolyásolják párválasztásodat, és azt, ahogyan a kapcsolataidat kezeled.

Megkérheted az angyalokat, hogy segítsenek a megbocsátás folyamatában. Ha valakinek megbocsátasz, az nem jelenti feltétlenül viselkedése helyeslését. Az angyalok szerint ezzel inkább valamiféle mély, érzelmi méregtelenítést végzel, ami a következőt jelenti: „Többé nem vagyok hajlandó mérgező energiát hordozni a testemben és a lelkemben.”

Ha rátalálsz a belső békére a szüleiddel kapcsolatban, többé nem lesz szükséged arra, hogy egészségtelen kapcsolati mintákat és partnereket vonzz a családi érzelmi sérülések gyógyításaként. Ez minden emberi viszonyodnak javára válik majd, különösen az önmagadhoz fűződő kapcsolatodnak.

Csodákkal teli hetet kívánok, nagyszerű átalakulást mindenkinek!!! Szeretettel Ezoteria Extra

Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük