angyal, Angyalok, Ezotéria

Heti Angyalkártya üzenet (december 16-22.): Pozitív végkifejlet

A heti jóskártya üzenettel jöttem, válassz egy lapot a 4-ből és meg tudod, hogy mit hoz a hét számodra.

Végy egy nagy lélegzetet és gondolj az adott megoldandó kérdésedre, ami foglalkoztat….Kérlek válassz a 4 kártya közül, kiderül mit üzen számodra…

1. lap üzenete: Kitartás

Állhatatos tetteidnek és pozitív gondolkodásodnak hála, álmaid lassan a valóságban is formát öltenek. Most csupán kitartásra van szükséged. Bármit, amiről úgy érzed, hogy elbátortalanít, továbbítsd nyugodtan Lugnak és az angyaloknak, majd ők megerősítik hitedet, és jelzik feléd, hogyan haladsz. Már majdnem elérted a célodat, ne állj meg! Segíthet, ah a nagy terveket felosztod kisebb részfeladatokra, hogy minden megtett lépés sikerélményt hozzon. A kitartás kifizetődik, ne add fel hát!

2. lap üzenete: A probléma megoldódik

Egy probléma, amely zavart téged, a színfalak mögött rendeződik. A megoldás kreatív, ötletes, és egy örömteli meglepetés számodra.

Hamarosan kellemes megkönnyebbülést élsz át egy olyan problémával kapcsolatban, amely aggasztott téged. A tündérek azt szeretnék, ha tudnád, hogy van okod mosolyogni, mivel az ég egy kreatív megoldáson dolgozik. Ha ezt meglátod, örömödben nevetni fogsz Isten humorérzékén. Alapvetően minden érintett számára jól oldódik meg a helyzet.
Hamarosan jó híreket fogsz kapni, például egy feszült kapcsolat rendeződéséről, egy váratlan pénzügyi forrásról, egy megoldott egészségi problémáról, az otthonod szerencsés kibővítéséről, egy új karrierlehetőségről vagy egy házassági ajánlatról hallasz majd. Kérlek, ne erőlködj azon, hogy kitaláld, “hogyan” valósul majd meg ez a megoldás, vagy milyen formában fog megnyilvánulni. Inkább engedd meg magadnak, hogy élvezd az izgatottság és a hála érzéseit, miközben megengeded, hogy az ég segítsen neked.

Azt kérem, hogy múltbeli és jelenlegi hibák és félreértések minden hatása semmisüljön meg.

3. lap üzenete: Erő

Nagy belső erő. Engedd el az szigorú ítélkezést. megbocsátás,és irgalom.

Ezt a kártyát azért kaptad, mert erősebb vagy, mint gondoltad. Képes vagy a jelenlegi helyzetet megfelelően kezelni. Habár, ahelyett, hogy „áterőlteted magadat rajta”, jobb ha szenvedéllyel, kedvességgel közeledsz. Az erő, amit a szituáció megteremt, a spirituális gyengédségből származik. Ha hiszel önmagadban, nő az erőd, a hatékonyságod és a képességed arra, hogy az élettapasztalataidból növekedj. Nézd át a kihívásokat, és a lehetőségeket, hogy tanulj, ill. alkalmazd a mágikus képességeidet és a tudásodat.

Egyéb jelentések: türelem. Megbocsátás

4. lap üzenete: Ne veszítsd szem elől a célodat!

Mihály arkangyal mindig is terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton haladsz, a kártya pedig arra biztat, hogy ne veszítsd szem elől a célt. Folyamatosan képzeld azt, hogy megkaptad a hőn áhított állást, hogy segítesz másoknak, hogy a számodra fontos ügyekért tevékenykedsz. Ráadásul mindezzel anyagi biztonságot is teremtesz magadnak.
Minden álmod valóra válhat, ha összpontosítasz rá. A megvalósuláshoz vezető út talán nehezebb, mint gondoltad, ám a végeredmény minden elképzelésedet felülmúlja majd. Ne feledd, hogy az angyalok végigkísérnek utadon.

Te csak bízz, és haladj a célod felé!

Tagged , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük