angyal, Angyalok, Ezotéria

Válassz a lapok közül, kiderül mit tartogat számodra az új esztendő?

Vajon mire számíthatsz az újévben, a lapok rejtik a valóságot.

1. kártyalap üzenete: Fogadd el az égiek segítségét

Élj a mennyei segítséggel

Segítségért imádkoztál, ezért ne álld az útját, hanem fogadd el a mennyei segítséget

Azt kérdezted “Mit tegyek most?” A kártya válasza: “Bízz abban, hogy imáidat meghallgatták és feleletet kaptál. Most pihenj és légy nyugodt.” Végül is mennyei beavatkozásért imádkoztál, ezért állj félre és engedd, hogy a menny tevékenykedjen, mivel ez az a segítség, amiért imádkoztál.
Az imánk által elindított folyamatot csendes elmélkedéssel is segíthetjük. Kérjük mennyei segítőinket, hogy nagyon világos, könnyen érthető útmutatást adjanak, tudassák velünk, ha cselekvésre van szükség. Addig is örömmel tölthet el, hogy angyalaink és vezetőink szerető gondoskodással törődnek velünk és problémánkkal.

2. lap üzenete: Nyugalom és relaxáció

Elcsendesedés

Csendes időszak következik, telve békességgel.

Az elme nyugalma egyet jelent azzal, hogy biztonságban érezzük magunkat, és tudjuk, hogy mindenünk megvan. Még ha logikus értelmed nem is tudja, hogyan lehet egy feladatot megoldani, elméd nyugalma tudatában van, bízik Isten csodálatos megoldásában. Ez a fajta hit mindig biztosíték, hiszen a hit mindenfajta csodatapasztalat kulcsa.
Ezzel a kártyával bátorítanak az angyalok: az elme békéje benned él. A derű fészke nem a nagy felfordulásban van. Tévedés azt gondolni, hogy a probléma megoldódása utánra kell tartogatni a derűt, mintegy várakozni rá. Épp az ellenkezője igaz. Először a nyugalomért kell dolgozni, és csak eztán tűnnek el a gondok. A nyugalom elméd természetes állapota. Ezt segítenek elérni az angyalok.

3. lap üzenete: Kérd az Angyalok támogatását

Kérd a mostani helyzetben Mihály arkangyal segítségét!

Mihály arkangyal segíthet megoldani a jelenlegi aggasztó helyzetedet. Ez a kártya egyfajta emlékeztető, hogy soha nem késő az angyalok segítségét kérni. Ha megteszed, azonnal érezni fogod a javulást, az angyalok közreműködését. Megtalálod a belső békét, új ötleteid és meglátásaid támadnak.

Mihály arkangyal leleményes és váratlan módon siet a segítségedre:

Csodákra számíthatsz a jövőben, de tenned is kell érte….

Tagged , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük