2021: A változás és a szerencse éve

 

2021 előrejelzése:

2020.11.22
A tavalyi elemzésemet így fejeztem be: “2020-ban azt fogod megtapasztalni, amiben hiszel, amit erősítesz magadban. Vagy a földi paradicsomot, a gondolatok és hit általi anyagban való csodás teremtéseket; vagy pedig a földi poklot, ahol szenvedsz, kínlódsz és romokban vannak a dolgaid korábbi döntéseid, tetteid, jelenlegi gondolataid miatt. Melyik világ tetszik neked inkább? A földi Paradicsom vagy a földi Pokol? Hol szeretnél inkább élni?
A kapukulcs ott van a kezedben…”

Nos, nem tudom, ki melyik világba kért és szerzett magának kapukulcsot, de egy biztos: egyértelműen katartikus, elsöprő erejű változást, gyökeres fordulatot jelentő esztendő van – hamarosan – mögöttünk, melynek során a lehúzó, régóta cipelt terheinket végre letehetjük, nem működő kapcsolatainkat, fájdalmas kötöttségeinket pedig elengedhetjük. Természetesen mindez nem könnyű, mert a 4-es szereti a stabilitást!
Azt gondolom, 2020. számos anyagi és földi kihívása után kész megváltás lesz 2021. Rögtön hozzá is teszem: már akinek…!
Azok ugyanis, akik nem tanultak a 4-es esztendő nehézségeiből, rendre, precizitásra, tiszta erkölcsre és kitartásra neveléséből, most sem fognak örömködni. Amúgy sem varázsütésre történnek a dolgok, és mindenkinek más a személyes éve. (Vagyis: lesznek, akik számra a 4-es hatása még jó darabig érzékelhető.)

20+21=2+3=5
Az 5-ös esztendő mindig a Jupiter (a nagy SZERENCSE bolygója) uralma alatt áll. Átmenetet képez az anyagi és a szellemi világ között. Fő üzenete az EGYENSÚLY teremtése, ami egyben sok tanítással is jár. Akik azt gondolják, hogy minden mehet úgy tovább, ahogy eddig volt, óriásit tévednek!
Szabadabbak leszünk, de ezt a szabadságot nem adják ingyen. Sokan fognak távozni a Földről. Nagyon sokan. Váratlanul, hirtelen. Vagy mert nem fogják bírni azt a sokszoros energiát, amelyek most megérintenek bennünket, vagy mert teljesen feladják lelkiekben az eddigi erőfeszítéseiket. Lesznek olyanok is, akik nem saját elhatározásukból távoznak innen, és bizonyos szintű zűrzavar sem kizárt.
Ne csodálkozzunk semmin! Földi aggyal hihetetlen történésekben lesz részünk. Minden felgyorsul.
Döntéseinkben nem szabad túl sokat agyalni, ragaszkodni (főleg földi javakhoz, kapcsolatokhoz), de nem szabad kapkodnunk sem! Sose a szemünknek higgyünk, hanem nézzünk mélyen a lelkünkbe! Ott lesznek a válaszok, és a megoldások is. Őszintén higgyünk magunkban és a szerencsénkben, és akkor CSODÁK fognak történni az életünkben! Lássuk magunk előtt mindazt, amit szeretnénk! Éljük át a MOSTban és akkor a miénk lesz! De a többit bízzuk a TEREMTÉSre, ne agyaljunk tovább rajta! TISZTA szívből higgyünk, hogy amit nagyon akarunk, az már a miénk. Ha őszinte, tiszta szándékú volt a kérés, akkor majd meglesz az eredmény is AKKOR és OTT, és AZZAL, amikor és ahol kell. A fekete mágia, mások eltiprása és kihasználása már nem fog működni. A gonosz, ártó szándékú ember gyorsan lelepleződik, és jobb esetben “csak” kiveszik őt az élők sorából. Aki pedig marad, nagy változásban lesz része negatív előjellel… Minden megváltozik számára. (A Tarotban a Főpap kártyája az 5-ös. A mély bizalmat és a HITet jelenti. A magunkba és a jövőbe vetett hitet.)

A 2-es szám (Hold) tízszeres energiája továbbra is az empátia, a gondoskodás, az együttérzés energiáit állítja fókuszba. A NŐK szerepe tovább értékelődik. (Csak figyeljük meg, hogy fontos politikai és vezetői szerepben egyre több nő tevékenykedik máris, ráadásul kiválóan!) A maszkulin, vad és durva időszak ideje lejáróban van. Amúgy sem vezet sehová, csak az elmúláshoz és a romláshoz…
Az adott év számában mindig nagyon fontos, hogy melyik két szám az utolsó, és mi az összegük. Számmisztikai szempontból a 21-es szintén szerencsés szám. Pozitív aspektusában a tiszta kommunikáció, a humor, a jó kapcsolatteremtés energiáit jelenti a két szám eredménye. (3=Merkúr)

XXI-es kártya a Tarotban: A Nagy Arkánum utolsó lapját a VILÁG néven ismerjük, de gyakran hívják Univerzumnak is, hiszen ez a két fogalom szorosan összefügg egymással. Siker, beérkezés, a cél elérése, szabadság, öröm. Egy magasabb és szabadabb szellemiség kialakulása. A Világ kártyája az újra megtalált egységet, a mélységes harmónia élményét és egy fejlődési folyamat örömteli befejezését mutatja.
Valami véget ér, hogy valami új legyen helyette.

221, mint angyali számsor jelentése: egyensúly és a harmónia. Gyönyörű vagy és csodálatos, és megérdemled a legjobb bánásmódot a kapcsolataidban.

Összességében azt gondolom, hogy egyetlen dolog van, amire összpontosítanunk kell majd 2021-ben. Ez pedig a saját szívünk hangja. Egy IGAZ embernek sosem szabad félnie! Főleg saját magától nem…

Ehhez kívánok minden tiszta lelkű és szívű embertársamnak nagyon boldog és szerencsés új esztendőt, felemelő és csodás megéléseket, áldott teremtéseket! Forrás: zoe-szammisztika.eoldal.hu, ZOÉ

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
X