2021. május 4.: Szavaink és gondolataink teremtő ereje

Merkúr a Plejádok csillagaiban

És Merkúr már halad is tovább, eléri a Plejádok csillagbirodalmát 2021. május 4-én.

A nagy harc után megérkezik a legcsodálatosabb helyre, ahol bőséggel árad a bőség, kifogyhatatlan a szerelem, a jókedv, a mosoly, a tánc, az öröm, a lakoma, az ambrózia, a gyümölcsök, a finomabbnál finomabb falatok, italok. Ide érkezik majd meg Vénusz is a hétvégén (máj 8-9), azok lesznek igazán a teremtés napjai (de igaz, előtte Vénusz is elérkezik Gorgóhoz május 6-án). Ez a hét tehát erről szól, megvívni a csatáidat, hogy utána megmeríttethess a kifogyhatatlan csodából.

A Plejádok a teremtés birodalma, a teremtés ereje van benne, ahol az örök életű és végtelen teremtőerővel rendelkező istenek szerelmeskednek. A mágikus találkozás egy áldás, ez a lényege, teremtés van benne és amikor ezt a végtelen erővel rendelkező istenek végzik, annak mekkora az ereje. Ezt értheted meg holnap, hogy ezzel te is rendelkezel. Teremtésed lehet bármi, gyermeked, vállalkozásod, bármilyen általad megalkotott, létrehozott dolog. Az istenek eleve halhatatlanok, a végtelen tudással rendelkeznek, amire ráadásul tudatosak is. Merkúr érkezik meg most ide, vagyis általa rájöhetsz miben vagy igazán termékeny. Ő a gondolatok, szavak, a szellem energiája. És mindig a gondolat visz előre. Tehát ma érdemes úgy tekintened a világodra mint egy nagy csodára, ami amúgy az is, és meglátni benne mindezt a csodát. És ezzel megérteni, hogy amik körbevesznek azok azok az istenek, akik ott fent szerelmeskednek, csak te úgy látod őket mint egy falevél ami épp kibontakozik, egy virág amiből gyümölcs lesz, egy méhecske aki szorgos kis munkájával mindezt lehetővé teszi, de ugyanígy a képességeid, amik rendelkezésedre állnak, hiszen egy csodatestben élsz, amivel bármire képes vagy. Ha elhiszed. Ez a nap kiváló lehetőség arra, hogy mindezt megértsd és ezáltal megteremtsd magadnak azt az életet amit szeretnél akár úgy, hogy folyamatosan azt mantrázod hogy képes vagyok, tudom, vagy akár úgy, hogy arról beszélsz, vizionálsz hogy mit szeretnél magadnak, vagy leírod magadnak és felolvasod.
Hatalmas lesz a gondolatok, szavak teremtő ereje, ami amúgy is az, főleg ha kimondod, mert még meg is rezegteted, de mikor Merkúr a Plejádokban jár, ez az isteni szerelem, teremtés erejével töltődik.
Teremts hát magadnak. Bármit. A legnagyobbat amit el tudsz képzelni. Akard, mondd ki, éld bele magad. Megkapod. Ha nagyot kérsz, kell neki idő hogy manifesztálódjon, de tudd, hogy történik. De nagyon fontos, hogy tartsd gondolataidat magasan, mert holnap a gondolatoknak abszolút teremtő ereje van, minden teremtődik.

A negatív is, ezért erősen ajánlom mindenféle ilyen-olyan média és félelemet keltő beszélgetések kerülését egész nap. Igazából minden nap, de holnap kifejezetten.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close