Február 27., szombat: Szűz telihold + 10 Milliószoros teremtő nap

Ez a nap nemcsak azért érdekes mert telihold lesz, hanem azért is mert egy hónap lezárul, és 10 M teremtő nap is megkoronázza a szombatot.

Nagyon fontos ilyenkor írj kívánság listát és bocsátsd útjára, az univerzum felé.

Hit és cél nélkül ez mind nem megy. Tehát higgy és bízz magadban, ne érd be kevesebbel. Kívánj nagyot, gondolj arra megérdemled.

Spirituális energiák nélkül ez nem megy, érdemes meditálni, elcsendesedni, böjtöt tartani (gyümölcs nap, búzafűlé, vagy zöldtea fogyasztása ajánlott, egyféle étel, ne töméntelen mennyiség és féle élelmiszert fogyassz.)

Hit és megértés nélkül nincs teremtés. Ez az első lépcsőfoka annak hogy elérhesd a kitűzött célodat.

Második lépcsőfok, képzeld el, legyél benne érzelmileg is. Éld át ne csak szellemeddel, tudatoddal hanem a lelkeddel is. Jelenítsd meg.

Harmadik fázis, írd össze érveket és kívánságokat, mi szól mellette, miért van erre szükséged?
Negyedik lépés a célod és teremtésed felé a következő, szabadulj meg minden felesleges negatív gondolattól, zárd ki. Ha nem könnyű, akkor
jobban lazulj el, testi-lelki-szellemi értelemben is.

Megerősítő gondolatok: Megvárni egy angyal szent türelmével….

Meg kell várni egy angyal, vagy egy szent türelmével, amíg a dolgok – emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket.
Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan úton vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők. Barátságok. Megismerések. Igazságok. Ez mind feléd tart lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon…

Ha sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos, és személyesen a tiéd. Várj nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és életeddel. Márai Sándor

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!