Őrangyalod üzenete szerdára: Elkötelezettség

Angyalok és Szentek áldása mára:

Bár nehézségeket tapasztaltál, vagy félelmeid voltak, ez a kártya az őrangyalod üzenete, hogy ne add fel elkötelezettségedet.

Teljesítsd, amit szeretteidnek ígértél, és tartsd be adott szavadat, akár magadról, akár másokról van szó. Ha nincs elég időd kötelességeid teljesítésére, és ez bánt, fordulj segítségért az angyalokhoz.

A jelek szerint egy döntéssel birkózol, és egyelőre nem jutottál dűlőre. Ez a kártyalap arra int, hogy kövesd kitartóan céljaidat, és valósítsd meg álmaidat. Ne adj fel semmit, ami fontos neked, s naponta szentelj annyi figyelmet mindennek, amennyit megérdemel.

Ne feledd, hogy végső soron te szabod meg a napirendedet. Jogod van nemet mondani olyan kérésekre amelyek eltávolítanának kötelességeid teljesítésétől. Angyalaid segítségedre lesznek, amikor úgy érzed, túlontúl megterhelnek kötelmeid, vagy túl sok mindent vállaltál magadra. Ajánld Isten kezébe a teljes helyzetet, és nem marad el az égi segítség. Valld be őszintén önmagadnak és angyalaidnak az érzéseidet, beleértve azt is, ha bűntudat gyötör mulasztásaidért (ezek az érzések csak legyengítenek, s még nehezebb lesz eleget tenni kötelességeidnek).

Az Ég szeret és becsül téged, s szívén viseli érdekeidet, mi több, hozzátartozóid jólétével is törődik. Őrangyalaid szerető szárnyaik alá vonnak. Segítségükkel örömmel teljesíted majd valamennyi előírt teendődet.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!