Hétvégi Angyaltarot (július 31-augusztus 1.): A Nyár dallama

Halld meg a nyár angyalainak zenéjét, akik arra kérnek, élj egészségebben, gondold meg mit eszel. (Az vagy amit megeszel)

Készülj fel az őszre, és tölts fel a tartalékjaidat a hideg téli hónapokra is.

Legyen az vitamin, energiabomba, gondolja arra, vannak ételek amelyek energiát vonnak el, és vannak olyan étkek amelyek adnak, vitalizálnak, energetizálnak!!

Megerősítő gondolatok: Vegetáriánus/Vegán életmód

A friss biogyümölcsök és –zöldségek fokozzák az életerő-energiát, amely megemeli spirituális rezgésszintedet.

Nagy valószínűséggel intuitív módon már hallottad ezt az üzenetet őrangyalaidtól, akik arra kérnek, hogy tiszteld a testedet és spirituális utadat azzal, hogy csak magas rezgésű élelmiszereket és italokat fogyasztasz. Ez azt jelenti, hogy bioélelmiszereket eszel és iszol, amelyek vegyszermentesek (nincs bennük pl. tartósítószer és adalékanyag). A vonzás törvénye arra vezetett, hogy olyan termékeket fogyassz, amelyek spirituális utadat tükrözik.

Az angyalok képesek átalakítani étvágyadat és sóvárgásaidat, és így ez az étrendváltozás kellemes és természetes. Ráadásul az angyalok segíthetnek, hogy megengedhesd magadnak a biotermékek vásárlásával járó nagyobb kiadásokat, he ezt a segítséget kéred tőlük.

Amint több friss gyümölcsöt, zöldséget és olajos magvakat eszel, nagyobb pszichikus tisztánlátást tapasztalsz majd, valamint az energiával kapcsolatos fokozottabb érzékenységet. Feltétlenül kérd az angyalokat, hogy védelmezzenek téged, ha ez az érzékenység túlságosan felerősödne.

Az angyalok szelídebb helyzetekhez és kapcsolatokhoz vezetnek majd, hogy élvezhesd az energetikai nyitottságot.

 

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!