December 7. kedd: A nehéz döntések ideje, egy boldogabb élet reményében!

Mostanság valamilyen döntéshelyzet előtt állsz, ami meghatározó a családi életed szempontjából!

Lehet valaki helyett is el kell döntened valami fontos dolgot, vagy épp tanácsot kérnek tőled, hogyan döntsenek, miképp válasszanak? Ez nagy felelősség!

Ennek a tanítása (mármint döntéseké) pontosan az, hogy leszel és válsz felelősségteljes felnőtté, leszel határozott, olyan helyzetekben, ami érinti a családi összetartó energiák kérdéskörét is. Fontos harmónia és egyensúly, ha ez a családban már megjelenik akkor benned is ott lesz, ami napfényként sugározza a szeretetet Mindenki felé.

A legjobb módszer ennek elérésére: az ezotéria, spirituális eszközök, ilyen például, meditáció, jóga, vegán életmód, egészséges ételek-italok fogyasztása, ezoterikus tanok elsajátítása, mint pl. számmisztika, asztrológia, alternatív gyógyászat, masszőr munka, különféle keleti gyógymódok, vagy alternatív technikák. Ehhez kívánok sok erőt, hogy megtaláld azt a fajta szeretetet, amivel tudsz emelkedni és a szeretetet “szétszórni”, minden egyes sugarában fürdőzni.
Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Egyensúlyba kerülés.  (Zadkiel Arkangyal segítői áldása!)

Az egyensúly és önmérséklet ideje. Együttműködés és kompromisszum. Várj a tökéletes időzítésre.

Az angyalok óvnak a hirtelen döntéstől, és a jelenlegi mozgástól. Ehelyett szánj időt a miértekre, és az egyensúlyra ebben a helyzetben. Jobb eredményt fogsz tapasztalni a jelenlegi körülmények átértékelésével, és egy újfajta megközelítéssel. Ha a múltban hirtelen cselekedtél, meggyógyíthatod, és helyrehozhatod.  Arra bíztatnak az égiek, hogy bátran dolgozz másokkal együtt, és lásd a dolgokat az ő nézőpontjukból is. Az álmaid manifesztálásához a kedvesség, és a szenvedély a kulcs. A megbocsátás gyógyít, és új kezdetekhez vezet.

Egyéb jelentések: Mérsékelt iram. Együttműködés és vegyes ötletek. Egyensúly a cselekvés, és a szemlélődés között. Jobb időzítésre várás.

Zadkiel Arkangyal segít emlékezned, hogy ki vagy valójában a saját spirituális családodban: Isten gyermeke!
Hívd őt, hogy növelje az önbecsülésedet és éreztesse, hogy értékes vagy!

 

Close
error: Védett tartalom!