Január 26. szerda: Karmikus feladatok megoldásai!

A mai napon nagyon könnyű karmikus súlyokat, terheket letenni, túljutni nehéz és negatív élethelyzeteken.

Most indulhatsz el új utakon, olyan ösvényeken ami elvezet a fényhez, a megértéshez és megvilágosodáshoz!

Döntések előtte érhetnek, ami által el kell tudnod választani a jót a rossztól. Ez fontos kérdéseket feszegethet, olyan témaköröket, amelyek érintik a párkapcsolati dolgokat.
Érdemes tehát megvizsgálni párkapcsolati vonatkozású témákat és azokat a kérdéseket amelyek érintik a viszonyrendszeredet. Ez lehet szeretői, lehet klasszikus párkapcsolat vagy házasság. Most ezeket érdemes megvizsgálnod.

Megerősítés: Engedd el a bűntudatot

Sugárzó és ragyogó fényeddel másokat is inspirálsz. Bocsáss meg magadnak azért, amit tettél, és azért is, amit nem tettél meg.
Hidd el, hogy Isten feltétel nélkül szeret, olyannak, amilyen vagy.
Tanulj a múlt hibáiból, és fejlődj általuk, ahelyett hogy ostoroznád magad miattuk.
Ez a lap a bőséggel kapcsolatos bűntudatot jelzi. Talán az aggaszt, hogy a sikereid miatt mások rosszul érezhetik magukat, vagy azt hiszed, nem érdemled meg, hogy kaphass. Nos, semmi nem áll távolabb az igazságtól.
Ha hibáztál – és ki az, aki még nem hibázott -, akkor is megérdemled a biztonságos, egészséges, értelmes életet. Szánj most egy kis időt imádkozásra. Határozd el, hogy megbocsátasz magadnak azért, amit megtettél, bár úgy érzed, nem kellett volna, vagy nem tettél meg, pedig meg kellett volna.
Amikor kapsz, az nem jelenti azt, hogy valaki más elveszít valamit. Tulajdonképpen minél inkább nyitott vagy az elfogadásra, annál több forrás áll a rendelkezésedre, hogy segíthess másoknak.

A bőség lehetővé teszi, hogy tartalékot halmozz fel, beteljesítsd az életcélod, biztonságos otthont teremts magadnak és a szeretteidnek, jó minőségű, organikus ételeket fogyassz és jótékonykodj.

Close
error: Védett tartalom!