Szerelem Angyalainak áldása csütörtökre: Vannak nehezebb napok….

Igen, vannak nehezebb napok.

Van, amikor úgy érzed, hogy egyszerűen nem megy tovább, és abba akarod hagyni az egészet ott, ahol most állsz.

….De ne tedd. Ilyenkor már a célegyenesben vagy, és az élet tesztel, hogy vajon mit csinálsz: feladod vagy tovább mész. Hiszel az egódnak vagy bízol magadban. Bízz magadban. Egyébként is: hiába mondanád bárkinek, senki sem értené meg. Senki sem tudna segíteni, csak te magadnak. Oravecz Nóra

Megerősítés: Minden ember különleges.

Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz… de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! Lepd meg a hitetleneket, forgasd fel a világot. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké!

Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik.

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
X