A kéz ujjainak jelentése

Kéz ujjai

Hüvelykujj – a Hold hírnöke
Ha itt sérül határozatlan, nem bízik önmagában, konfliktuskerülés jellemző rá, nem harcol a meggyőződéséért, sikertelenségre számíthat, az igazában megsértették, nem képviseli önmagát eléggé. Az érzékeny személyiség itt fokozottan sérül.
Megoldás: Befelé fordulás, meditáció. Majd transzformáció.

Mutatóujj – Jupiter jövendölése
Akadályok egy probléma megoldásban, kommunikációs nehézségek, nem mondja ki, amit akar vagy nem mondhatja ki igazán vágyait, a cselekvése korlátozott, korlátozzák személyét, nem jön a segítség számára, vagy nem is tud segíteni, zavarok a mindennapokban, káosz, nem tud helytállni.
Megoldás: Kifelé való megnyílás, jó tettek, pozitív áramlat beindítása jó példával!

Középső ujj – Szaturnusz szenvedései
Kiesik a saját középpontjából, nem foglalkoznak vele eléggé, hitbeli megingások jellemzőek rá, elvágja magát a valóságtól, vagy a spiritualitást nem akarja befogadni, makacs, túl racionális, a saját erkölcsi törvényeinek megbillenését is jelzi, saját elveinek nem tud megfelelni. Csalódás önmagában vagy másokban.
Megoldás: Elvonulás, és türelmes, kitartó rendszerezése az életének.

Gyűrűsujj – a Nap nevetése
E sérülések esetén a művészi érzék, a kreativitás visszafogott, az alkotás akadályozott, a harmónia sérült, a barátsága is megsérült, e mellett konokság jellemzi. Vélhetőleg, finoman szólva is nem dicsérték meg, gondokat jelez a családdal vagy annak teljes hiányát mutatja.
Megoldás: Napfürdő, megnyílás, társas kapcsolatok, a személyiség büszkén való felvállalása.

Kisujj – Merkúr mondandója
Ezt a sérülést nehézkesség hozta létre, a szenvedély elmúlása jellemezte ezt az időszakot, vagy épp a túlzott szenvedély vezetett ehhez, szószátyárság, felületesség, kedélyállapot problémák jellemzőek, magány érzése. Nem tudja megértetni magát, nincs helyes kommunikáció, ezért szenved, csapodárság.
Megoldás: Utazás és beszéd. Olvasás, kommunikáció. A társas kapcsolatok javítása lehet megoldás.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!