Aktuális Energiák: Augusztus, mint karmikus terhek letétele

Nyolcadik hó nem véletlenül a karma száma, ilyenkor lehet leginkább karmikus terhektől megszabadulni.

A mostani energiák elég erősek, változásra, átalakulásra buzdítanak sokunkat. Akik éreznek, látnak és hallanak.
Valódi önmagukat látják a tükörben, nem egy bábot, ami úgy cselekszik, ahogy megmondják neki.

A valódi önmagunkat meg kell tudnunk termtenünk… Ehhez bátorság kell, le kell venni az álarcot, ami külvilág felé
megfelelési kényszert jelenti. Csupaszon kell állni a tükör előtt, és érdemes az érzéssel foglalkozni, mit érzünk közben? Elégedettséget vagy sem?
A nap – szaturnusz együttállás pár nap múlva bepontosul, és augusztus 8-i oroszlán újhold adja meg az i-re a pontot! Az újdonság erejével robban be.
Végül az augusztus 22-i telihold már azért jön el, hogy meg is tud teremteni valóságodat.

De ne rohanjunk ennyire előre. Karmikus feladatok lehetnek szülői feladatok körében, pl. apa-gyerek kérdés köre, otthonnal kapcsolatos feladatok felerősödnek. Érdemes végig gondolni, mit mutatott ez a másfél éves, pandémiás, elzárt helyzet, kinek miben változott meg az élete, változott-e napi vagy havi teendők tekintetben? Valamit másképp teszek, valamit elhagyok, és valamit egészen más gondolati körbe helyezek?
Változtak-e az emberek Körülöttem, ha voltak emberek, akik eltűntek vajon miért?

Ez utóbbi nagyon fontos kérdés, biztos, hogy mindenki életében vannak- és voltak, akár évekkel ezelőtt is, emberek, akik felbukkannak, majd váratlanul eltűnnek, nem véletlenül. Ezek a találkozások, együttlétek mindig tanítást hordoznak. Ha úgy tetszik karmikus feladatokat rejtenek. Mindig mögé kell nézni, és nem a másikban kell keresni a hibát (aki elhagyott). Sokkal inkább abban kell meglátni a valódiságát – hogy mit tanított? A vele együtt eltöltött idő mit hozott, mit ígért, és mit mutatott meg nekem? Hozott-e valami pluszt, Talán elvett, hozzáadott a gondolkodásmódomhoz a vele eltöltött időszak, vagy sem, inkább elvett tőlem valamit, ami fájdalmat okozott? Ezeket a kérdéseket őszintén meg is kéne válaszolni. Ha őszinte, egyenes a válasz…. Ebben mindig karmikus feladatok bújnak meg, érdemes lehámozni és dolgok mögé nézni… A karmikus feladatok megoldásai sokkal inkább a mögöttes tartalom felfedése mellett lehetséges.
Ezekkel a kérdésekkel a lelkünk legmélye kerül górcső alá, feltárja a lelki sebeket – utat mutava egy felszabadultabb élet felé. A boldogság csak úgy érhető el, ha lelki terhektől megszabadulunk, és nem engedjünk SENKINEK lelkileg és érzelmi módon megkötni magunkat, ha képletesen is kell érteni. Az érzelmi élet a kulcs a boldogság felé, ha az rendben van, minden rendben lesz!!!

Ajánlom mindenkinek, ebben az időszakban, főként 8-ig, újhold napjáig az önvizsgálatot, önkritikát. Valamint az apával való kapcsolat felülvizsgálatát, otthon kérdéskörének a fogalmát. Rengeteg kérdést érdemes feltenni, és akár írásban megválaszolni, hogy még inkább rögzüljön. Ehhez kívánok sok erőt… 🙂 és kitartást! EE. Erdélyi Zita (Ezoteria Extra, EE)

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!