Aktuális Energiák: Dimenzióváltás, magasabb tudatszintre való emelkedés!

Most tapasztalhatjuk meg a sorsfordító erőket, hisz a Mars nemsokára egyesül a Plútó energiáival  (március 23-án reggel pontosodik be).

A Plútó könyörtelenül elpusztítja, ami méltatlan. És igen, ami nem méltó az Isten Gyermekéhez, azt hadd vigye.
Ő nem akar megóvni senkit a haláltól, legyen az akár belső, akár fizikai, mert tudja, hogy a halál dimenzióváltás, és ő
dimenzióváltást akar, minőségi szintemelkedést. Bármi áron. Nem engedi konzerválni a régi, életképtelen energiákat. Nem ad menedéket az apokalipszis elől, ő maga robbantja fel a védőfalainkat, hogy kénytelenek legyünk szembenézni azzal, ami van, a fátylak, álarcok, maszkok mögött, kénytelenek legyünk változni, változtatni. Levisz azokba a mélységekbe, ahol nem tudunk mást tenni, mint hagyni, hogy meghaljon az a részünk, ami nem engedte az isteni mivoltunkat átragyogni rajtunk. Levisz a mélységekbe, hogy onnan egy teljesen új emberként újjászületve emelkedhessünk a legnagyobb magasságokba.
És ezt képes elérni. Ezt egyedül ő képes elérni. A Plútó ereje képes elérni bennünk.

Képes rávenni bennünket, hogy önként vessünk véget önnön lehúzó, mérgező minőségeinknek, önként amputáljuk a szükségtelen részeinket, önként transzformáljuk át önmagunkat. A fizikai halál csak a legvégső eszköz a dimenzióváltásra, az előtt minden lehetséges esélyt, lehetőséget megkapunk arra, hogy ebben a fizikai testben megtörténhessen az újjászülethessünk, a magasabb dimenziókba, magasabb tudatszintre való emelkedésünk.

A Plútó tudja: nem túlélni kell az apokalipszist, hanem átengedni magunkon, hogy teljes mélységeinkben átalakíthasson.
Mert egy ilyen világunkat megrengető katarzisnak csak egyetlen veszélye van, csak egyetlen esetben veszíthetünk,
ha ugyanúgy jövünk ki belőle, mint ahogy belementünk, ha sikeresen “túléltük”, anélkül, hogy odaadtuk volna magunkat a mélységes, magasságos, áttranszformáló alkimiai folyamatnak.

Imádkozz, küldj szeretetet, óvd az egészséged, tedd amit jónak látsz, de ami a lényeg, ami a legfontosabb: nézz önmagad mélyére. Legbelül pontosan tudod milyen hazug rendszert próbálsz fenntartani, pontosan tudod mit volna ideje már meghaladni. Hát változtass. Most.

A kifogásoknak lejárt az ideje. Botos Orsolya

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!