Aktuális Energiák: Mélységes átalakulás ideje!

 

Minden, ami nem működik, nem érték- és időtálló, nem tesz boldoggá, ha akarjuk, ha nem, gyökeresen átalakul.

 Olyan ez, mint amikor elkezdjük kiselejtezni a kinőtt ruháinkat, elhasznált cipőinket, amiket valaha szerettünk, de már csak a helyet foglalják, azaz terhessé váltak.

A bölcs ember belátja, hogy ahogy ő változik, a környezete, a kapcsolatai, az életcéljai is megváltoznak. Ilyenkor van az, hogy régi ismerősök, vagy értéktelen kapcsolatok a szemünkre vetik, hogy nekik mennyire nem tetszik, hogy megváltoztunk, pl. mert már nem engedjük meg, hogy bármit megtegyenek velünk.

A mélységes átalakulás napjaiban vagyunk, hogy olykor a legsötétebb poklunkat ill. mélységeinket is megjárva rátaláljuk arra az elpusztíthatatlan erőre, amivel hegyeket tudunk megmozgatni és amely segítségével az életünket gyökeresen meg tudjuk változtatni.

Vizsgázunk elengedésből, bátorságból, mennyből és pokolból, hogy minden lépcsőfokot bejárva egy sokkal magasabb minőségű dolgokkal – kapcsolatokkal – szokásokkal – tettekkel – gondolkodással stb. folytassuk majd utunkat.

Forrás SzB

Megerősített üzenet: SZEMLÉLD KÍVÜLRŐL A HELYZETET.

Michael Arkangyalnak!

Kérlek, hogy tüzes kardoddal vágd el a félelemhez és kétségbeeséshez fűződő kötelékeimet, hogy megtapasztaljam a belső nyugalmat, és tudatosítsam, hogy ez a nyugalom a jelenlegi helyzetben is ott rejlik.

Annyira belemerültél a jelenlegi helyzetbe, hogy már nem tudod objektíven szemlélni.

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy ideje távolabbról, kívülről nézni a dolgokat. Michael arkangyal arra int, hogy próbálj meg felülemelkedni az érzelmeiden.

Ő majd segít abban, hogy elvonatkoztss, és mások reakcióit ne vedd személyes támadásnak.

Így nem védekező álláspontból, hanem szeretettől és bölcsességtől vezérelve tudsz majd cselekedni.

 

 

Close