Angyali áldás csütörtök hajnalra: Sonya

Üzenetet hozok számodra egy elhunyt szeretett személytől: Boldogság és békesség vesz körül, és nagyon szeretlek téged. Kérlek, ne aggódj miattam.

A szívedet nehéz fájdalom nyomasztja, és azért vagyok itt, hogy megnyugtassalak és bátorítsalak. Az elhunyt szeretett személy védőangyala vagyok, és tudatni akarom veled, hogy nincs okod aggodalomra. Ő boldog, és nagyon jól alkalmazkodott az átmenethez. Sem haragot, sem aggodalmat nem érez, csak szeretet és megértés van a szívében irántad. Semmi rosszat nem tettél, ezért semmi módon ne hibáztasd magad. Te minden tőled telhetőt megtettél, és tudnod kell, hogy ő nagyon hálás ezért.

Ő és a te lelked még mindig nagy szeretettel kapcsolódnak egymáshoz. Ez a szeretet sosem múlik el! Noha hiányzik a fizikai jelenléte, lelkileg kapcsolódtok az álmaidon, érzéseiden keresztül, de érzékelheted a jelenlétét hangja vagy illata révén is. Ő ugyanolyan élő, mint te vagy, sok tekintetben még inkább az. Megszabadulva a földi aggodalmaktól és testi fájdalmaktól, ő szabadabb és boldogabb, mint valaha. Amint beteljesíted életed célját, és elérkezik az időd, újra megölelhetitek egymást, és lelkeitek egyesülnek.

Addig is tudnod kell, hogy ő gyakran van veled, és az angyalok szüntelenül vigyáznak rád.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!