Angyali áldás Újhold napjára: Az ego és a lélek harca.

Ki ez a személy akihez annyira vonzódom?

Mi az ami annyira vonz hozzá?

Nem értem, hisz nem az esetem. Nem jön be külsőre és annyira irritál néha ahogy viselkedik.
Irritál, ha a közelemben van, de ha nincs akkor meg hiányzik. Nem értem ki ez és miért vált ki belőlem ilyen érzéseket? Miért nem tűnik el az életemből már végleg. Azt akarom, hogy el tűnjön! Már egy hete nem láttam. Miért nem látom sehol? Most miért nem jelenik meg sehol. Hisz eddig napi szinten össze futottam vele valahol. De most miért is kérdezem folyton ezt?

Miért is keresem? Hiányzik! Ó az nem lehet! Egész eddig azt kívántam, hogy eltűnjön az életemből. Most még is hiányzik, ha nem látom. Nem értem mi ez. Gyűlölöm, de még is imádom. Mi történik velem? Keresem a kapcsolatot, de valahogy nem találom meg senkiben azt akit keresek. Vagy is őt! De miért keresem őt? Mert hiányzik. Valami mindig hiányzik, ha nincs mellettem. Nem akarom, hogy a közelemben legyen. Rettenetesen hiányzik ha nem láthatom. Folyamatosan menekülök előle, mert látni sem bírom. De bár mennyire is messze megyek, úgy érzem mind ha mindig velem lenne. Benne van a fejemben. Benne van minden gondolatomban. Nem értem miért van ez, hisz nem akarok tőle semmit.
Nem kell nekem.

Nem kell, mert úgy sem lennék neki elég jó. Nem kell, mert úgy sem működne. Ő is olyan mind a többi. Ő is csak átverne. Nem bízom benne, de még is azt érzem, hogy az életemet oda adnám érte. Egy pillanatig nem gondolkodnék, ha meg kellene halnom érte.
Mi ez, nem értem?
Csupa-csupa ellent mondás az egész. A fejemben folyton zavaros gondolatok. Tiltakozik az elmém ellene,de a lelkem sír érte. Végre itt az este és álom jön szememre. Elalszom és látom őt. Egész éjszaka velem van. Aztán felébredek és tudom, hogy ez csak egy álom volt. Végre meg szabadultam tőle. Aztán kezdődik minden előröl. Nem akarom látni,nem akarom látni!
Nem akarom látni? Akkor miért van mindig a fejembe?
Nem értem mi történik velem.

Messzire mennék, elköltöznék, de hiába. Távol megyek, több kilométerre tőle, de hiába mert érzem, olyan mind ha itt lenne. De nincs itt! Nem látom. De szüntelenül érzem. Nem akarom érezni, de ha nem érzem, akkor valami hiányzik. Nem tudom mi ez, de olyan mind ha nem lennék egész nélküle. De miért érzem ezt? Nem tetszik, nem az esetem. nem szeretem.
De valahol még is imádom, és ha behunyom a szemem látom és lelkemben érzem.
Érzem a lelkemben a hiányát, de az elmém folyton azt mondja kuss legyen.
Nem értem mi történik velem még sosem éreztem ilyent.
Ugye te tudod mi történik velem?
Csak nem hagyom, hogy meg oszd velem.
Igen, én tudom, hogy mi történik veled és azt is,
hogy ki vagyok neked.
Várok, mert ígéretet tettem neked.

Várom, hogy végre fel ismerj engem.
Várok rád, míg meg vívod harcod és segítek, hisz mindig melletted, benned vagyok.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!