Angyali hangok üzenetei hétfőre: Születésnap

Kérdésedre a válasz egy fontos születésnapban rejlik.

Azért húztad ezt a lapot, mert a születésnapod vagy életed egy fontos szereplőjének születésnapja döntő fontosságú a kérdés megválaszolása szempontjából. Talán találkozol majd egy különleges emberrel egy születésnapi bulin, vagy elhunyt szeretteid egyike az égben a te születésnapodat vagy a sajátját ünnepli. Ez a lap azt is jelezheti, hogy az esemény, amire vágysz, a következő születésnapodig bekövetkezik. Ami a lap kifejezetten neked szóló jelentését illeti, bízz az első gondolatodban vagy az érzésedben, mert erőteljes üzenetet jelentenek.

Megerősítés: Utazás

Egy közelgő utazásról kiderül, hogy valamilyen pozitív módon megváltoztatja az életedet.

Ez a lap azt mutatja, hogy hamarosan, vagy legalábbis közeljövőben – fél éven belül -, valami fontos helyre utazol, ahol új élményeken és felfedezéseken keresztül tanulsz és fejlődsz majd. Talán ellátogatsz egy spirituális energiaközponthoz, a Machu Picchuhoz, vagy a Stonehenge-hez, esetleg olyan helyre mész, ahol egy fontos emberrel találkozol – még az is lehetséges, hogy megtalálod az új lakóhelyedet.

Légy nyitott szíved belső jelzéseire az utazással kapcsolatban, és kérd a tündéreket, hogy segítsenek neked a pénzügyi és egyéb részletekkel kapcsolatban. Legfőképpen mulass jól az utazásaidon!

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!