Angyali hangok üzenetei jóskártya üzenetei vasárnap estére: Álom és Valóság!

Őrangyalod üzenete és támogatása érkezik el hozzád. A lehető legjobb pillanatban.

Angyalok és Szentek áldása!

Gondold át, miért az alvás a válasz a kérdésedre.

A kártyalap legvalószínűbb üzenete az, hogy több pihenésre van szükséged. Töröld napirendedből a fölösleges sürgölődést, és aludd ki magad. Amennyiben lelki viharok tartanak ébren, ajánld őket Istennek és az angyaloknak. Képzeld el, hogy angyalod egy vödröt tart a kezében. Hordd összes gondodat és bajodat ebbe a vödörbe, majd nézd végig, amint az angyal elviszi bajaidat a mennybe, ahol mindegyik orvoslásra talál.

Ügyelj arra, hogy hálóhelyed pihentető legyen, az ágyneműd is tiszta. Fokozott érzékenységed folytán száműznöd kell a hálószobából a vegyszereket és az allergiát okozó anyagokat. Legyen sötét, csöndes és hűvös. A friss levegő szintén jót tesz Üzenet ez arról is, hogy pihenj többet napközben, mert túlerőltetted magad. Kerüld vagy csökkentsd az olyan élvezett és serkentőszerek fogyasztását, mint a koffein, a cukor, a nikotin és a csokoládé. Meditálj gyakran. Hunyd be a szemedet kétpercenként, lélegezz mélyeket, és csupán a derűs gondolatokat engedd magadhoz.

Meglátod, mindez sokat segít majd.

Megerősítés: Mennyei gondviselés!

Legyél meggyőződve arról, hogy Isten és az őrangyalok a gondodat viselik neked és szeretteidnek is. Nagyon szeretnek téged, és nem vagy egyedül ebben a helyzetben… ahogyan máskor sem. Téged (és a szívednek drága személyeket) mindenkor hatalmas segítők vesznek körül.

Ez az üzenet arra int, hogy bízd az Égre valamennyi aggodalmadat. Semmi, de semmi félnivalód nincsen! Különben is, az aggódás még soha, egyetlen helyzetben sem segített.

Okosabb ezért imádkozni és segítséget kérni, majd elengedni, hogy a menny közbelépjen. Megérdemled az isteni beavatkozást, támogatást és védelmet.

Miközben te és szeretteid alszotok, angyalok vigyázzák az álmotokat.

Otthonodat, egészségedet és jólétedet őrangyalok védelmezik.

Senki nem hatolhat át a szeretetük által alkotott védőbástyán, amely biztonságodról és épségedről gondoskodik.

Végül de nem utolsó sorban a szeretet áll mindenekfelett. Ha szeretet van minden van, ha megfelelő módon közvetíted a szeretetet önmagad,
és mások felé is, akkor lesz egységben a test-lélek-szellem, ezáltal megélve, megteremtve a teljes egészséget.

Szeretet a lényeg. Amely Isten akarata!

Isten maga a szeretet, és Ő mindenütt jelen van. Ezért a jelen helyzetet az isteni gondviselés vigyázza és támogatja.

A válasz a kérdésedre nem más, mint a “szeretet”. Azért van így, mert ez mindennek az alfája és omegája. Ha Istenre és az égi gondviselésre összpontosítasz, megtalálod majd azt a gyümölcsöző választ és megoldást, amelyet keresel.

A Jelek szerint egy ideje önmagadra hagyatkozva küzdöttél.

Ez a kártyalap arra szólít fel, hogy testáld át a felelősséget mindenestől Istenre, aki a maga végtelen bölcsességében csodálatosan megoldja majd gondjaidat, és megválaszolja kérdéseidet. Ne törődj azzal, hogyan kapsz választ imádra. Higgy inkább abban, hogy Isten akarata a te és szeretteid javát szolgálja, s békét hoz az életetekbe.

Életcélod az, hogy lényeddel visszatükrözd az isteni szeretetet. Ha bármely tetted előtt meditálsz, te is e mennyei világosság visszfénye leszel. Legyél elő példa, ahogyan lelki vezetőhöz illik.

Érezd át most rögtön az isteni szeretet végtelen hatalmát, és ébredj rá, hogy ez az a válasz, amelyet keresel.

Close
error: Védett tartalom!