Angyali hangok üzenetei kedd estére: Lehetőség a tisztulásra!

Az Uránusz tisztító, felszabadító energiájával kerül kapcsolatba a Napunk, mely által lehetőségünk van megtisztulni mindattól, ami, ha sorsunk lényegi kérdéseire, feladataira tekintünk: fölöslegesek.

Ráláthatunk arra, hogy mi jelenti számunkra a felszabadulást, milyen belső korlátok meghaladásának van ideje, és mit tehetünk azért, hogy ne a saját berögződéseink rabszolgái legyünk, hanem isteni mivoltunk végtelen szabadságából merítve élhessük az életünket.
A Nap fénye rávilágíthat a tisztítani valóinkra, de arra a bennünk rejlő egyedi zsenialitásra is, ami csak általunk tud megmutatkozni, és amit mindannyiszor elárulunk, amikor valaki más (vélt vagy valós) megítélő véleménye miatt nem engedünk megnyilvánulni.
Fontos égi pillanat ez annak felismerésére, hogy a szabadságunk a tudatállapotunk függvénye, és a korlátainkat mi magunk teremtjük, a korlátolt énnel való azonosulásunkkal.

Minél jobban beszűkítjük önmagunkat a mulandó énünk képzetébe, annál jobban beszűkűl a világunk.
Minél inkább át tudjuk törni, meg tudjuk haladni a tudatunk határait, annál inkább kitárul előttünk a világ. Megnyílnak a kapuk a Végtelen felé.
Botos Orsolya

Megerősítés: Engedd el!

Engedd el azokat az embereket, akik nem állnak készen arra, hogy szeressenek.
Ez a legnehezebb dolog, amit valaha is meg kell tenned az életedben, és ez lesz a legfontosabb is.
Hagyd abba a nehéz beszélgetéseket olyanokkal, akik nem akarnak változtatni.
Ne legyél jelen többé olyan embereknek, akiket nem érdekel a jelenléted.
Tudom, hogy a megérzésed az, hogy mindent megteszel azért, hogy elismerést szerezz a körülötted lévőktől, de ez egy impulzus, ami ellopja az idődet, energiádat, mentális és testi egészségedet.

Amikor örömmel, érdeklődéssel és elkötelezettséggel kezdesz küzdeni egy életért, nem mindenki lesz kész arra, hogy kövessen téged arra a helyre.

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close