Angyali üdvözlet Újhold napjára: Figyelj oda a figyelmeztető jelekre!

A jelek óvatosságra intenek.

Szerelem Angyalainak üzenete mára!

A szerelem angyalai azért küldték neked ezt a lapot, hogy segítsenek észre venni kapcsolatod egészségtelen vagy zavaró részeit. Ha elsodort egy új szerelem, akkor ez a lap intő jelként szolgál. Figyelj az érzéseidre és a benyomásaidra új kedveseddel kapcsolatban!
Ne engedd, hogy elvakítsanak az érzelmeid olyan tulajdonságokkal vagy szokásokkal szemben, amelyek nem működnek számodra egy kapcsolatban.
A figyelmeztető jelek arra utalnak, hogy valami nem működik.
Ez magában foglalhatja a tisztességtelenség, a tiszteletlenség, a másokkal való kacérkodás, valamilyen tiltott szer használata vagy a becstelenség jelzését. Míg új szerelmed esetleg csodálatosan jól bánik veled a kapcsolatotok elején, létfontosságú, hogy megfigyeld, hogyan bánik másokkal. Egy ember alaptermészetéről az árulkodik, ahogyan az éttermi alkalmazottakkal, a takarító személyzettel és másokkal beszél, illetve viselkedik.
Ha már kapcsolatban élsz, ezek a figyelmeztető jelek arra utalhatnak, hogy kölcsönösen őszinte beszélgetésre vagy pártanácsadásra van szükségetek.
Ez a lap nem feltétlenül vezet szakításhoz.

A jelzések lehetnek a gyógyulás útjának mérföldkövei is.

A szerelem angyalai utat mutatnak majd, hogy olyan lépéseket tegyél, amelyek minden érintett számára egészségesek, tehát kövesd az intuíciódat.

Close
error: Védett tartalom!