Angyali útmutatás péntekre: Család

Ez a helyzet egy családtaggal kapcsolatos érzelmi élményben gyökerezik, és mi segítünk neked megértésében és orvoslásában.

Gondolatban és szívedben öleld körül ezt a személyt, önmagadat – és magát az élményt – kék színű nyugtató fénnyel és sok angyallal. Légy nyitott az esemény által nyújtott ajándékokra, és érezd át a békesség érzését.

Ez a kártya azt jelenti, hogy a felvetett kérdésnek családi vonatkozásai vannak. Lehetséges, hogy némi gyógyításra lesz szükség egy bizonyos családtaggal kapcsolatosan (az első személy, aki eszedbe jut, miközben ezt olvasod). Ez a kártya még arra is rámutathat, hogy a családnak több együttlétre van szüksége, mondjuk, töltsetek el együtt egy estét, vagy menjetek el közösen nyaralni. Az átmenet során az angyalok mindvégig vezetni fognak.

A lap további jelentései: Családod új jövevénnyel bővül. Vannak barátaid, akik olyanok, akár a második családod. Itt az ideje, hogy szembenézz a régi érzelmeiddel, hogy képes légy elengedni és megtisztítani azokat.

Szabadulj meg egy nem kívánatos mintától azzal, hogy megbocsátasz egy vagy több családtagodnak (beleértve önmagadat is).

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!