Angyali útmutatás: Tisztítótűz!

 

Az esztendő egyik legfontosabb napjához érkeztünk, ma délután (15:44) pontosodik be a Nap – Plútó együttállás a Bak jegyében és a Sas csillagaiban, hogy mindent elsöprő tisztítótűzként lemosson rólunk minden idejét múlt kapcsolatot, működést, önsorsrontó helyzetet, szokást…

….hogy legmélyebb poklunkban rátaláljunk arra a Fényre, mely átsegít a legnehezebb helyzeteken is.

Most van erőnk NEM-et mondani, szigorú határt húzni minden olyan dologgal szemben, ami méltatlan – lehúzó – alantas – mérgező – megalázó, most van erőnk MAGunkért kiállni cselekvő szinten is, még akkor is, ha ezzel minden valóságnak hitt illúzió összeomlik körülöttünk, hogy a romokon, szép lassan elkezdjünk egy új, eddigieknél sokkal magasabb minőséget felépíteni.
Csak annak lesz most vége, amit nem lehet feljebb emelni, ami már nem életképes, amit ha nem engedünk el, magával ránt a pusztulásba.
Bármilyen fájdalmas is elengedni az életképtelent, új életszakasz van születőben.

Milyen “véletlen”, Merkúr is épp megállt az égen (14:11), hogy cirka 3 hét után visszatérjen a földi irányba, ezzel a hétköznapok szintjén is beindulnak a dolgaink. Mivel Bak jegyében és a Nyilas csillagaiban járja be ugyanazt az utat, nagyon fontos üzenet a szigorú határmeghúzás, a tapasztalati tudás alkalmazása, a felelősségvállalás, és a lassú, alázatos, lépésről lépésre haladás.

SzB

Megerősítő üzenet: Álruhás áldás!

Ami látszólag problémának tűnik, az valójában megválaszolt imád része.

Meg fogod érteni jelen helyzeted burkolt okait, miközben minden megoldódik. Bízz a mennyország védelmezésében és végtelen bölcsességében, s abban, hogy a legjobb módon válaszol majd imáidra.

Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, hogy a látszólagos kihívások közepette segítsenek felismerni az áldást.

Ami elveszettnek tűnik, annak szükségszerűen el is kellett buknia, és valami sokkal jobb veszi majd át a helyét. Ne aggódj a jövőd miatt, de imádkozz tovább és kövesd az útmutatást, amely fogékony érzéseiden, gondolataidon, látomásaidon és szavaidon keresztül jut el hozzád.

A lap további jelentései: Ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik.

Imáid megválaszolásának legjobb módjának “mikéntje” Istentől függ.

Hagyj fel azzal az akaratoddal, hogy irányítsd és megjövendöld ennek a helyzetnek a végkifejletét. Bizakodj!

Megerősítő áldás: Elengedés és megadás!

Tündöklő szeretetünk üdvösségével öntözünk meg.

Tárd szét karjaid, és engedd el azokat a kihívásokat, amelyeket kezeddel oly erősen magadhoz szorítottál. Nyisd ki kezedet, tárd ki karodat és szívedet szeretetünk és támogatásunk előtt.

Az angyalok azért hozták el neked ezt a kártyát, mert a helyzetet segítség nélkül próbáltad megoldani. Nagyon szívesen segítenének és válaszolnának imáidra, de előtte meg kell adnod magad, és el kell engedned a helyzetet. A megadás csupán azt jelenti, hogy belefáradtál a küzdelembe. Arra az érzelmi elengedésre utal, amely hisz abban, hogy a lélek isteni bölcsessége (ebbe beletartozik felsőbb éned is) képes jobb munkát végezni. A megadás nem azt jelenti, hogy feladod, vagy azt akarod, hogy irányítsanak téged. A megadáson keresztül biztosítva lesz számodra egy jobb végkifejlet. Ha segítségre van szükséged önmagad megadásával kapcsolatban, kérd az angyaloktól.

A lap további jelentései: Ne aggódj azon, miként kapsz választ imáidra. Hagyd, hogy Isten találja ki a részleteket. Légy hajlandó arra, hogy segítséget kérj. Szabadulj meg a feszültségtől és az irányítási vágytól, és a dolgok jobban alakulnak majd.

Kapcsolataidban kerüld az erőfitogtatást. Egyszerűen csak birtokold erődet, így nem kell majd megharcolnod érte.

Close
error: Védett tartalom!