Angyali üzenet szombat estére: Isteni doboz

Írd le egy papírra minden aggodalmadat, gondodat vagy vágyadat, majd tedd egy különleges, az úgynevezett isteni dobozba.

Ez az elengedés egyik módszere, amellyel lehetővé teszed, hogy az istenség segítsen neked.

Az angyalok meg akarnak szabadítani az aggodalmaskodás terhétől azáltal, hogy adnak neked egy fizikai módszert, amellyel átengeded aggodalmaidat az Égnek. Ha leírod az imáidban szereplő kéréseket vagy aggodalmakat az isteni beavatkozás számára, az az Istennel és az angyalokkal való együttműködés hatékony módszere. Akár röviden írsz, akár hosszan, ugyanazt az eredményt kapod. Leginkább az számít, hogy a szívedből fakadó dolgokat írj, és aztán szimbolikusan “add át” a papírt az Égnek. Vagy égesd el (ami útnak ereszti a leírtakat), vagy tedd be a fagyasztóba (ami megakadályozza, hogy a helyzet tovább fejlődjön), vagy temesd el (ami segíti az érzelmi gyógyulást), vagy tedd be egy isteni dobozba (lásd az alábbi teendőket).

Megerősítés: Istennő
Fejezd ki istennői energiádat, magadhoz ölelve varázslatos megérzőképességét és tápláló tulajdonságait.

Ez a kártya arról szól, hogy szent női energiára van szükséged, amely olyan ajándékokat hoz, mint az intuíció, a táplálás és a művészi kifejezés. Talán túl sok időt töltöttél gondolkozással vagy kreativitást nem igénylő munkával. Ha így van, akkor ez a lap annak a jele, hogy táncban mozgasd meg a testedet, és fejezd ki intuitív, művészi és tápláló oldaladat.

Arra is útmutatást kapsz, hogy segítséget kérj a jóindulatú női istenségektől a helyzettel kapcsolatban, amelyről a kérdésed szólt.

Fordulhatsz Laksmihoz, a szeretett hindu istennőhöz, aki jómóddal segít, Brigithez, a gyógyítás és a bátorság kelta istennőjéhez, a Szűzanyához, a gyermekeinket vezető szenthez, Athénéhez, a bölcsesség görög istennőjéhez, az egyiptomi Íziszhez, aki az otthoni és családi ügyek kezelésében segíti a nőket, vagy a több ezer más megbízható és szent női istenség bármelyikéhez.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!