Angyali üzenetek hétvégére (Október 8-10. ): Képzeld el a sikert!

Vizualizáld a pozitívumot! Erre jó lehet a hétvége, ahol nemcsak pihenhetsz, hanem dolgozhatsz a vágyaidon, céljaidon egyaránt..!

Lásd magad, amint jól teljesítesz ebben a helyzetben, és bízz a pozitív eredményben.

Az angyalok növelni akarják önbizalmadat, és meg akarnak szabadítani a helyzettel kapcsolatos aggodalmaktól. Ennek a folyamatnak az is része, hogy pozitív látomást tartasz fent magadról és a többi érintettről. Ha a legjobbra számítasz, a legjobbat ösztönzöd magadban és másokban is.

A helyzet, amiről a kérdésed szólt, a hiteden múlik, és a sikeres eredmény határozott vízióján.

Szerencsére az angyalok segíthetnek, hogy megtartsd a siker erős és tiszta képét. Csak kérd ezt a segítséget, és megkapod.

Megerősítő gondolatok: Kérd szüleid segítségét, ha erre nincs mód, fordulj az Angyalokhoz!

Szülők
Az isteni igazság az, hogy a szüleid örökké szeretnek téged, a legjobb tehetségük szerint. Az Angyalok segítenek kigyógyulni minden, anyáddal vagy apáddal kapcsolatos fájdalomból.

A kérdésedre adott válasz olyan érzelmeket foglal magában, amelyek anyáddal vagy apáddal kapcsolatosak. Ha például nehezen fogadsz el szeretetet és kedvességet másoktól, akkor ez eredhet az anyád iránti, gyógyíthatatlan érzelmekből. Ez azért van így, mert az elfogadó képesség női energia, amelyet anyánk jelképez.

Ha félsz szeretetet kapni, vagy bűntudatot érzel azzal kapcsolatban, hogy igényeid kielégítését kérd, akkor kérj gyógyítást és segítséget az angyaloktól.

Apáddal az elsődleges spirituális válasz a férfienergiáról szól, és arról, hogy alakítsd ki a képességeidbe vetett bizalmat, hogy kimenj a világba, és pozitív változásokat vigyél végbe. Ha az önbizalmad ingatag, kérdd az angyalokat, hogy segítsenek rendbe hozni az apádhoz fűződő érzelmi kötelékeket.

Ez a kártya azt is jelzi, hogy a szüleid valóban szeretnek téged, még akkor is, ha számodra nem volt kielégítő az, hogy ezt kimutatták. Ha anyád vagy apád már az Égben van, ezt a kártyát ők küldik neked, ezzel kimondva: „Szeretlek.”

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close