Angyali üzenetek keddre: Angyalok jelenléte

Lehet, hogy angyal vagy?

Az angyal szó hallatán egy kedves, láthatatlan, alak és nem nélküli égi lény jut eszünkbe, semmiképp sem egy hús-vér ember.

Emberi alakot egy angyal legfeljebb csak rövid időre ölthet, ha azzal életet ment, de aztán eltűnik, mintha soha ott sem lett volna. Bármilyen hihetetlen is, állítólag vannak olyan angyalok is, akik emberként születtek meg és élnek a Földön. Azaz a lelkük az angyali birodalomból származik, mégis emberek. Ezek a testet öltött angyalok az ég küldöttei, akik azzal a megbízással jöttek, hogy gyógyítói, tanítói képességeiket és energiáikat felajánlják, hozzájárulva ezzel a többi ember fejlődéséhez.

Az angyali eredet jelei:
Gyakran tapasztaljuk, hogy bizonyos emberek hasonló külső jegyekkel, személyiségvonásokkal, sőt akár életúttal is rendelkeznek. Ez azért van, mert nemcsak a családunktól örökölt tulajdonságok határozzák meg kinézetünket, viselkedésünket és céljainkat, hanem szellemi rokonságunk is közrejátszik külső-belső vonásaink és sorsunk alakulásában. Azok, akiknek ugyanolyan származású a lelkük, hasonlóak. Ezért lehet könnyedén felismerni azokat az embereket is, akik igazából angyalok. Ha az alábbi tulajdonságok nagy része igaz rád, lehetséges, hogy te is egy testet öltött angyal vagy.

• Angyali külső
Akár férfiként, akár nőként születik meg egy angyali lény, jellemző rá a bájos külső: a kedves, szív alakú, gyermeki arc finom vonásokkal, az ívelt, szintén szív formájú ajkak, valamint a szeretetet és ártatlanságot sugárzó tekintet. A nők szívesen kiszőkítik vagy festik a hajukat. Sokan küszködnek súlyfelesleggel, mert nehezen tudnak mértéket tartani az evésben. Gyakran mondják rájuk, hogy olyanok, mintha ragyognának, és általában sokkal fiatalabbnak látszanak a koruknál.
• Küldetésük a segítés
Természetes képességük a gyógyítás és a segítségnyújtás, amelyet gyakran hivatás szerűen űznek, nagy lelkesedéssel. Szívesen dolgoznak gyógyítóként, masszőrként, ápolóként, tanárként, szociális munkásként, légiutas-kísérőként vagy tanácsadóként. Legtöbbjük nem szeret több ember előtt beszélni, ezért a négyszemközti foglalkozásokat kedveli. Könnyedén beilleszkednek egy új munkahelyen, feltéve, ha a légkör emberséges és a munkamorál becsületes. Az emberek megbíznak bennük, ezért sokszor idegenek is kiöntik nekik a szívüket.
• Bűntudatuk van, ha mások segítségére szorulnak
Nagylelkűségük miatt nagyon nehezükre esik elfogadni mások segítségét. Ha pedig mégis rászánják magukat, hogy kérjenek, általában mentegetőznek. Sokkal inkább adnak, mint elfogadnak, ugyanakkor rosszul esik nekik, ha senki sem veszi észre, hogy szükségük van a segítségre. Ilyenkor úgy érzik, csak magukra számíthatnak, és mindenki kihasználja őket, de nem veszik észre, hogy valójában ők okozták ezt a helyzetet.
• Nehezen mondanak nemet
Nagyon empatikusak, és olyan jóhiszeműen közelednek az emberek felé, hogy gyakran nem tudnak nemet mondani, inkább az önmegtagadást és az önfeladást választják mások érdekében, ahelyett, hogy kiállnának magukért. Végül sértettnek és frusztráltnak érzik magukat, amikor nem azt kapják vissza, amit másoktól várnak.
• Könnyen kimerülnek
Mivel nagyon érzékenyek, könnyebben átveszik mások negatív energiáját, így sebezhetővé és kimerülté válhatnak. Hajlamosak a krónikus fáradékonyságra, ezért nagy szükségük van arra, hogy elvesztett energiájukat rendszeresen pótolják.
• Függőségi problémákkal küzdenek
Ha fáradtak, stresszesek, vagy érzelmi problémáik vannak, gyakran evéssel és nassolással kárpótolják magukat. Hajlamosak az ételek, édességek rabjává válni, ez pedig túlsúlyhoz vezet.
• Gyakran élnek függőségi kapcsolatokban
Mivel előszeretettel mentenek meg másokat, szinte vonzzák a szenvedélybetegeket vagy az alkoholistákat. Feladatnak tekintik az ilyen kapcsolatokat, megpróbálják talpra állítani szerelmüket vagy barátjukat, ami azonban egyiküket sem tölti el elégedettséggel. Az angyali lélek ilyenkor úgy érzi, kudarcot vallott, miközben a másik nem érti, miért akarják megváltoztatni.
• Nehezen szakítanak
Mivel képesek a felszín mögé tekinteni, és mindenkiben meglátni a jót, így hajlamosak tovább benne maradni egy párkapcsolatban, mint mások. Az utolsó pillanatig árasztják hatalmas szeretetüket, amely azonban viszonzatlan marad. Ezért gyakran több házasságot és válást tudnak maguk mögött.
• Lelkiismeretesek
Precízek, keményen dolgoznak, és a munkájukban gyakran maximalisták. Könnyedén betartják a szabályokat, és valószínűleg tartanak a megszegésüktől.
• Irtóznak a konfliktustól és az erőszaktól
Az erőszak minden formája taszítja őket, egy egyszerű vitától vagy rossz hírtől egészen a durva filmekig. Ezért gyakran túlérzékenységgel vádolják őket.
• Úgy érzik, másak
Gyakran idegennek érzik magukat – mert bizonyos értelemben azok is –, és nem értik, mit keresnek a Földön. Ez az érzés pedig zárkózottsághoz vezethet.
• Problémás családi háttér
Néhány angyali lelket működésképtelen családba küldtek, hogy gyógyítsa és segítse rokonait. Mások azért születnek kifejezetten problémás családba, hogy egyetlen életút alatt sokat fejlődhessenek. Sokuk gyakran úgy érzi, mintha örökbe fogadták volna őket, mivel egyáltalán nem illenek szüleikhez és testvéreikhez. Ez tulajdonképpen igaz is, mert fizikai családjuk nem egyezik a szellemi családjukkal.

Bővebben a témáról: Dr. Doreen Virtue: Földangyalok

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close