Angyali üzenetek péntek reggelre: Álmodj merészet

Tedd félre a kicsinyes gondolatokat.

Ha hiszel magadban, a győzelem a tiéd.

A múltban talán jelentéktelennek érezted magad. Ez a kártya arra kér, hogy engedj el minden kisebbrendűségi érzést vagy gondolatot. Higgy abban, hogy teljes mértékben képes vagy megvalósítani mindent, amiről álmodsz!

Írj egy listát a változással kapcsolatos félelmeidről, aztán „fojtsd meg” a félelmeket egy tál vagy vödör vízbe dobva őket. Majd megtisztulásképpen tusolj le, fürödj egyet vagy úszál.

A víz megpecsételi új önképedet… azt, amilyen valójában vagy: egyenlő isten minden gyermekével.

Megerősítő gondolatok: Az elmélkedés ideje

Tölts egyedül egy kis időt, meditálj, gondold végig mindazt, amire igazán vágysz.

Ez a kártya azt jelzi, hogy szükséged van egy kis egyedüllétre. Határozd el, hogy most, késlekedés nélkül egyedül maradsz egy csendes helyen (ideális esetben a természetben vagy növények közelében). Légy biztos abban, hogy legalább egy óra hosszáig nem fog zavarni senki és semmi. Vigyél magaddal papírt és tollat.

Tölts egy kis időt mélyeket lélegezve, ellazulva, összeszedetten. Miután sikerült teljesen ellazulni, írd le a tudatalattid elmédnek feltett kérdéseit egy papírra. „Mit szeretnék tenni elsősorban a közeljövőben?” Írd le a választ, ami érkezik, akármi is legyen, ne aggódj azon, hogy „helyes”-e vagy nem. Ezután kérdezd meg tudatalattidtól: „Mi most a szívem igazi kívánsága?”

Írd le a választ. Szánj időt arra, hogy leírd a legfontosabbakat, így tudni fogod, hogyan alakítsd szabadidődet, hogy minden fontos teendő beleférjen.

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close