Angyalkártya mára: Egészség a legnagyobb kincsünk!

Élj koffeinmentesen

Rafael Arkangyal üzenete Neked!

Azért húztad ezt a lapot, mert a jelenlegi egészségügyi problémádat a kávéban, teában, kólában, csokoládéban található koffein okozza. A koffein valószínűleg nyugtalanná tesz, így a szervezetedben megnövekszik a stressz okozta méreganyagok szintje. A nyugtalanság csökkenti a biztonság- és boldogságérzetedet, és növeli az elszigeteltség érzését.
Ha te (vagy a szóban forgó személy) koffeinfüggő, Rafael Arkangyal segítségével csökkentheted vagy akár el is hagyhatod a koffein fogyasztását.

Megerősítő gondolatok: Fontos lenne diétáznod

Rafael Arkangyal azt mondja, hogy az ételed az életed. Ezt a lapot azért küldte, hogy ráébresszen téged az ételek gyógyító hatására. Próbáld meg másként szemlélni a diétát: ahelyett, hogy úgy éreznéd, megfosztod magad valamilyen élvezettől, gondold azt, hogy éppen a megfelelő ételek nyújtanak neked élvezetet. Hiszen nagyon jó érzés a tudat, hogy az egészséges ételek energiával töltenek fel.

Ez a lap csak megerősíti, amit az angyalok már régóta sugallanak neked: itt az ideje, hogy egészségesen táplálkozz. Ha akarod, fokozatos, kisebb lépésekben változtass étkezési szokásaidon, már ezzel is nagyon jó eredményeket érhetsz el.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!