Angyalkártya mára: Engedd el a bűntudatot

Sugárzó és ragyogó fényeddel másokat is inspirálsz.

Bocsáss meg magadnak azért, amit tettél, és azért is, amit nem tettél meg. Hidd el, hogy Isten feltétel nélkül szeret, olyannak, amilyen vagy. Tanulj a múlt hibáiból, és fejlődj általuk, ahelyett hogy ostoroznád magad miattuk.

Ez a lap a bőséggel kapcsolatos bűntudatot jelzi.

Talán az aggaszt, hogy a sikereid miatt mások rosszul érezhetik magukat, vagy azt hiszed, nem érdemled meg, hogy kaphass. Nos, semmi nem áll távolabb az igazságtól.

Ha hibáztál – és ki az, aki még nem hibázott -, akkor is megérdemled a biztonságos, egészséges, értelmes életet. Szánj most egy kis időt imádkozásra. Határozd el, hogy megbocsátasz magadnak azért, amit megtettél, bár úgy érzed, nem kellett volna, vagy nem tettél meg, pedig meg kellett volna.
Amikor kapsz, az nem jelenti azt, hogy valaki más elveszít valamit. Tulajdonképpen minél inkább nyitott vagy az elfogadásra, annál több forrás áll a rendelkezésedre, hogy segíthess másoknak. A bőség lehetővé teszi, hogy tartalékot halmozz fel, beteljesítsd az életcélod, biztonságos otthont teremts magadnak és a szeretteidnek, jó minőségű, organikus ételeket fogyassz és jótékonykodj.

Megerősítő gondolatok:

Tegnap volt álmaim nőjének az esküvője, és nem én voltam az a férfi, aki az oltárnál várta.
Tegnap volt a legboldogabb napja annak a nőnek, akit a legjobban szerettem, és nem tudtam mellette ünnepelni.
Tegnap álmaim nőjének új vezetékneve lett, és az nem az enyém!
Tegnap arra gondoltam, hogy valami őrültséget teszek, elrohanok a szertartásra és megkérem a papot, hogy állítsa le az esküvőt, mert nem veszíthetem el!
De én a tegnapnál már jóval előbb elvesztettem őt, úgy, hogy egy fedél alatt éltünk, az orrom előtt történt minden…
Az emberek azt hiszik, hogy minden sarkon találnak valakit, aki ugyanolyan, de sok-sok sarok után rájönnek, hogy sok a hamis ékszer, addigra pedig már túl késő.
Az igazit már elvesztetted… Törvényszerű, hogy minden egyes fickóra, aki elveszíti a gyémántot, jut egy másik, aki megy és megtalálja!

Tegnap volt egy ember életének legboldogabb napja, és ez az ember nem én voltam.
Tanuld meg becsülni, amíg a tiéd, mert ha elveszíted, de később vissza akarsz jönni, lehet, hogy már túl késő!

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close