Angyalkártya péntek hajnalra: Egyszerűség

Összpontosíts az alapokra, és tartózkodj a fölösleges bonyodalmaktól!

Ez a kártyalap arra int, hogy az utóbbi időben túlbonyolítottad az életed.

Ideje visszavenni a lendületből, és arra koncentrálni, amiben biztos vagy. Mit akarsz igazából? Mi az, amit biztosan nem akarsz? Olyan alapkérdések ezek amelyeket megválaszolva később a nagyobb horderejűekkel is megbirkózhatsz.
Azért húztad ezt a lapot, mert tisztába kell tenned életed egy bizonyos területét: legyen az egy szoba, egy szekrény vagy egy zűrös kapcsolat. Miután lerendezted a dolgaidat, a gondolkozásod is letisztul majd, és jobban tudsz a lényegre figyelni. Egyúttal az életerőd is megnövekszik majd.
A kártyalap azt is üzeni, hogy talán túl sok energiát ölsz egyik tervedbe.

Fontos, hogy csakis az alapokra koncentrálj, Törődj azzal, ami egyszerű, a bonyodalmak önmaguktól is eligazodnak.

Megerősítés: Házi kedvencek

Szereted és megérted az állatokat.

Az állatok szeretnek téged. Tudják, hogy megérted titkos beszédjüket, s hogy tiszteletben tartod őket és igényeiket. Kivált házi kedvenceid rajonganak érted, és hálásak, ha időt és figyelmet szentelsz a velük való foglalkozásra.
Ezzel a kártyával az összes állat és házi kedvenceid üzennek neked, hogy fontos vagy nekik. Tölts több időt az állatokkal, mert feltétel nélküli szeretetben részesítenek, amivel megédesítheted napjaidat. Játssz velük, vidítsd fel magad.

Vidd el sétálni a kutyádat, babusgasd a kölyökmacskát, etesd az erdő madarait, vagy simogasd kis állatbarátaidat. Arról se feledkezz meg, hogy házi kedvenceid naponta friss vizet és ételt kapjanak.

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close