Angyalmágia mára: Lehetőség a megbocsátásra

Ez a helyzet megadja a lehetőséget a gyógyulásra, a fejlődésre és a negatív minták elengedésére.

Ragadd meg az alkalmat azzal a szándékkal, hogy meglásd a másikban lakozó isteni fényt és jóságot.

Segítünk neked útjukra bocsátani az engesztelhetetlen gondolatokat, érzéseket és energiáikat, és segítünk felemelkedned a béke és a könyörület magasabb szintjére.

Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, mert látják, hogy kimerültél az életedben vissza-visszatérő negatív sémáktól. Ennek az ördögi körnek a megszakításához fontos, hogy el tudd engedni a jelenlegi helyzettel és kapcsolattal összefüggő elnyűtt, mérgező gondolataidat. Ezt megteheted úgy, ha mélyeket lélegzel, és minden egyes kilégzéssel átnyújtod félelmeidet, aggodalmaidat, haragodat és minden fájdalmas érzésedet az angyaloknak. A megbocsátás nem azt jelenti, hogy elnézed a másik személy viselkedését. Csupán azt, hogy nem vagy többé hajlandó magaddal cipelni a hozzá fűződő mérgező éréseidet és gondolataidat. Engedd el, légy szabad, és érezd a megbocsátás adta pozitív mintákat.

A lap további jelentései: Kerüld el önmagad és mások hibáztatását. Ahogyan megszabadulsz haragodtól, kreatív megoldásra bukkansz helyzeteddel kapcsolatosan. Rejtett üdvösség lapul ebben a kapcsolatban és helyzetben.

A vágyakra összpontosíts a félelem és az ítélet alkotás helyett.

Megerősítés: Nem is az a lényeg, hogy hol vagyok, hanem hogy a békességet megtaláljam. Szerintem erről szól az adventi időszak. A magunk békéjét kell megtalálnunk, a helyünket a világban, hogy megértsük, hol tartunk, s jó úton járunk-e.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!