Angyalok és Szentek áldása hétvége éjszakájára: Az elveszettnek hitt ERŐ visszatér!

Az életerőnkért is felelős Mars bolygó általi energia, aki sok – sok hónapon keresztül retrográd ciklusát töltötte, ráadásul a poláris Ikrekben, majdnem elhitette velünk, hogy a fáradtság – akadályoztatás – egy helyben járás, vagy sokszor inkább visszafelé haladás természetes létállapotunk!

Ennek már vége, hiszen mióta a földi iránnyal megegyező irányban halad, újra visszatért az életerőnk a hétköznapok szintjén is.
Ráadásul most a Naptól kap egy emelő fényszög kapcsolatot.

S, ezzel megvilágítja, hol és miben kell CSELEKVŐEN IS TOVÁBBLÉPNÜNK, hol és miben kell Nyíltan FELVÁLLALNI AKARATUNKAT, hol és miben kell beleállni az ERŐNKBE.

Ezekben a napokban túl lehet lépni olyan helyzeteken, amikben hónapok óta akadályoztatva – megrekedve – hátráltatva éreztük magunkat. Ráadásul váratlan bevillanó ötletek – megoldások – helyzetek segítik az elindulást – továbblépést – új útra indulást (Merkúr – Uránusz trigon), vegyük őket komolyan, bármilyen bolondok is. 

A zsenialitás napjaiban járunk, amikor is FELÜL LEHET EMELKEDNI MINDENEN, ami látszólag nehézséget okozott és meg lehet találni mindenre a megoldást.
Minden egyes lezárás egy új kezdetet jelent, most lehet ÚTJÁRA INDíTANI VALAMI ÚJAT, AMIBE BELE TUDJUK TENNI A BÁTORSÁGUNKAT, A LELKESEDÉSÜNKET, A SZíVÜNKET, AZ AKARATUNKAT, AZ ERŐNKET.
Azok a dolgaink, melyeket TŰZZEL – VASSAL, AZAZ SZíVVEL ÉS SZENVEDÉLLYEL INDíTUNK MOST ÚTJUKRA, hatalmas Fényt kapnak, ehhez azonban ki kell vonni az erőnket azokból, amik már nem termékenyek.
Az új irányoknak, az új kezdeteknek, az új elindulásnak, de akár az irányváltoztatásnak is kedvező napokban vagyunk, éljünk ezzel az emelő energiával és lépjünk ki bátran az elhasznált szerepeinkből, helyzeteinkből, működéseinkből, életutakból.

Forrás SzB

Megerősítés: Rendezkedj be a sikerre!

Ha rendet teremtesz magad körül, világosabban fogod látni a céljaidat. Rendezd a gondolataidat és a pénzügyeidet, rakj rendet a lakásodban és a munkaterületeden, hogy könnyebben kitalálhasd és megtervezhesd a következő lépéseidet.
A Bőség angyalai emlékeztetnek a munkahelyed, az otthonod és a napirended rendbetételére.
A rendetlenségtől kimerültnek érezheted magad, még akkor is, ha az életviteled kiegyensúlyozott. Úgy tűnhet, hogy túl sok feladat és felelősség nyomaszt, s nem tudod mindet nyomon követni. Fontos információkról és határidőkről feledkezhetsz meg. Mindez negatív hatással lehet rád: nyugtalanságot érezhetsz, koncentrációs, vizualizációs és teremtő képességed csökkenhet.
Gyorsan rendet rakhatsz az életedben, ha például határidőnapló vezetésébe kezdesz, ami emlékeztet, hogy mikor kell befizetned a számlákat. A teendők listája és az elvégzett feladatok kipipálása garantálja, hogy be is fejezed, amit elkezdtél.
Ahogy egyre rendezettebbé válsz, észreveszed, hogy az elméd is tisztul.

Érzed a szellemed könnyedségét, s ez válik az új valóságoddá.

Észrevehetően kevesebb lesz az életedben a stressz.
Amennyiben úgy érzed, hogy már most is rendezett az életed, akkor azt gondold át, nem vagy-e túlzottan rendszerező, a megengedés rovására. Az időd nagy részét takarítással töltöd? Azonnal feszültté válsz, ha a legapróbb dolog nincs a helyén? Akkor a bőség angyalai arra emlékeztetnek, hogy ez az egód elkerülési mechanizmusa.

Jó dolog, ha rendszerető és racionális vagy, kivéve, ha túlzásba viszed, és emiatt nem tudsz érdemben foglalkozni azokkal a fontos dolgokkal, amelyek a bőségedet támogatnák.

Close
error: Védett tartalom!