Angyalok és Szentek üzenete júliusra: Biztonságos utazás

Szent Kristóf üzenete:

A kártyalap biztonságos utat jelez, s tudtodra adja, hogy Szent Kristóf védelmezi azt, aki útra kel. Ezen az úton az angyalok áldása van, akik minden apró részletről gondoskodnak majd. Az odajutás, poggyász, élelmezés és szállás kérdéseit az Ég felügyeli. Minden készen áll tehát egy kellemes kiruccanásra, Az üzenet arról is szólhat, hogy ideje elindulni. Régóta vágysz pihentető kikapcsolódásra? Van-e olyan hely, amelyet szívesen felfedeznél, vagy ahová a munkád szólít? Nem kellene-e meglátogatnod valamelyik hozzátartozódat? Ha igen, a kártyalap visszaigazolja, hogy itt az idő a valóságba is átültetni terveidet.

Az úton járók régóta Szent Kristóf-medaliont akasztanak a nyakukba. Azért lett az utazók védőszentje, mert egy folyón szállította át, aki át akart kelni. A legenda szerint nagydarab férfi volt, aki kicsit és nagyot egyaránt könnyűszerrel átvitt a vízen. Egyszer egy kisfiú kérte meg erre. Gyöngécske gyermeknek látszott, ám amikor rátelepedett a szent vállára, az csaknem összeroskadt a súlya alatt.

A túlpartra érve a fiú felfedte kilétét: Krisztus volt ő gyermek képében. A szent neve azt jelenti: “Krisztus hordozója”.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!