Angyaltarot hétfő estére: Tudatos vásárlás

A bőség angyalaitól

Hatalmadban áll segíteni és gyógyítani a világot, ha úgy döntesz, hogy csak etikus és környezetbarát termékeket vásárolsz. Tudatos vásárlóként válassz fair trade és organikus termékeket, élj egyszerűen, és csak azt vedd meg, amire valóban szükséged van.
Ez a lap a pénzköltési szokásaid világot gyógyító erejét jelképezi.

Jobb hellyé teheted a világot, ha tudatosan olyan termékeket vásárolsz, amelyek jót tesznek a Földnek. Ilyenek a fair trade termékek, amelyek előállítása során a dolgozókat rendesen megfizették, és biztonságos, rendes körülmények közt végezték a munkájukat. Az organikus, GMO- és vegyszermentes termékek támogatják a környezet egészségét, és minden olyan lényét, akik ezekkel dolgoznak vagy ilyeneket fogyasztanak.

A tudatos vásárlás azt is jelenti, hogy ha lehet, helyi gazdaságokban és üzletekben vásárolsz, hogy csökkentsd a szállításból adódó ökológiai lábnyomod méretét, és támogasd a közösségedben élő családokat. Ha olyan cégeknek adod a pénzed, amelyek a tieiddel azonos értékeket képviselnek, a bevásárlásaid kedvesebb, gyengédebb hellyé teszik a világot.
Ez a lap azt is jelezheti, hogy a kiadásaid csökkentését illetően szükség lesz a kreativitásodra.

Kérdőjelezd meg, valóban szükséged van-e egy-egy termékre, vagy csak érzelmi felindulásból veszed meg, hogy megpróbáld betölteni a benned lévő űrt, ami valójában csak spirituális módon lehetséges.

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
X