Angyaltarot hétfőre: A természet varázsa

Tisztánlátás

Raziel arkangyal: Segítségemmel teljesen megtisztul szellemi látásod, hogy fölfoghasd az isteni szeretetet.

Bővebben: Tisztánlátásod különféle formákban jelentkezhet: képek cikáznak át lelki szemeid előtt, álmokat látsz a fizikai környezetedben vissza visszatérő látványokat tapasztalsz, aurát, energiát, vagy valamilyen jelenést érzékelsz. A tisztánlátásnak ezerféle szép előfordulás van. Élvezd és bízz bennük! Feltett szándékod legyen, hogy a szeretetet látod meg és úgy is lesz.

Hogyan dolgozzunk Raziel arkangyallal: Raziel aurája a szivárvány minden színében pompázik, mint egy szép prizma. A tisztánlátást a hegyikristály erősíti, és segít közel kerülni Razielhez.

Tölts időt a szabadban, a virágok, növények és fák között. A természetnek hatalmas ajándékai vannak, amelyeket meg kíván osztani veled, beleértve az ötleteket, az információkat és a gyógyító energiát.

Amikor nem állsz kapcsolatban a Földanyával, akkor lehet, hogy lehangoltnak vagy fásultnak érzed magad, és nem tudod, miért. A Föld szintén zaklatottá válik, ha nem lépsz vele kapcsolatba rendszeresen. A Földnek szüksége van arra, hogy ott légy a szépségei között, és így információt tudjon átadni neked. Ezen a módon fogod a legjobban tudni, hogyan törődj a bolygóval, amelyen élsz.

Ha ezt a kártyát húztad (középső lap), akkor arra buzdítanak, hogy minden nap tölts időt kint a szabadban (még ha csupán öt percet is!). Vedd le a cipődet, a zoknidat vagy a harisnyádat, és csupasz talpadat érintsd a talajhoz, a gyephez vagy a homokhoz. Hunyd le a szemed, és végy néhány mély lélegzetet, miközben körülvesz téged a természet varázslatos energiája. Gondolatban kérd a tündéreket, hogy segítsenek neked bármilyen esetleges problémáddal kapcsolatban. Majd nyisd ki a szemed, és keresd felvillanó fényeiket, ami az első jele annak, hogy látod a téged körülvevő tündéreket.

Megerősítés: Szeretek kint lenni a természetben. Úgy érzem, energiával tölt fel a napfény, a friss levegő, a növények és az állatok. Tökéletesen gondoskodom minden élőlényről, önmagamat is beleértve.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!