Angyaltarot hétfőre: Nagyszülő

Nagyszülőddel különleges a kapcsolatod, amelyet semmi sem szakíthat meg.

Ez a kártyalap azt adja tudtodra, hogy nagyszülőd mélyen szeret téged. Különleges a kapcsolatod a nagyapáddal vagy nagyanyáddal (esetleg mindkettővel), s szeretetük a jelen pillanatban is segítségedre lesz. Történjen bármi, ez a kötelék soha nem szakadhat el. Mindig szeretni és segíteni fogjátok egymást, akkor is, ha elválaszt benneteket a távolság. Ennek az az oka, hogy a köztetek fennálló rendkívüli kapcsolat mindenüvé elkísér téged, s az égből is hat rád! Szereteted igen-igen boldoggá teszi nagyszülődet. Büszke rád, és annak örülne, ha felfedeznéd rejtett képességeidet. Amennyiben szükséged van ennek a nagyszülődnek a segítségére, csak kérned kell! Teheted ezt úgy, hogy magadban fordulsz hozzá, levelet írsz neki, vagy beszélsz vele. Nagyszülőd minden lehetséges módon melléd áll majd, s támogatása talán hathatósabb is lesz, mint remélted.
Te magad úgy segíthetsz a legjobban nagyszülődön, ha boldog és egészséges vagy. Törődj hát magaddal, járj a helyes úton, hogy ő továbbra is büszke lehessen rád.

Megerősítés: Le a stresszel!

Ne vedd át mások indulatait! Lélegezd ki magadból!

Minden porcikád csupa feszültség, amelyet környezetedtől vettél át. Tévesen azt hiszed, hogy te vagy ideges, mikor valójában ék azok. A stressz rossz hatással van rád, feldühít vagy elszomorít. Talán alvási nehézségeid is vannak. Ideje tenni valamit ellenük.
A stressz csak ront a dolgokon, ezért fontos, hogy száműzd az életedből. Szívd be mélyen a levegőt, és gondold végig, mi minden tett feszültté. Aztán fújd ki magadból mindezt.

Az angyalok és az egyszarvúak elviszik majd a mennybe, ahol minden elrendeződik. Nyújtóztasd ki végtagjaidat, hadd távozzon testedből is a feszültség.

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close