Angyaltarot hétvégére: Bizakodj és végezz egy kis kutatást!

Több információra van szükséged ezzel a helyzettel kapcsolatban.

Tanulmányozd alaposabban, mielőtt továbbmennél.

Ez a lap azt jelzi, hogy a helyzet tejes megértése nélkül próbálsz meghozni egy döntést. Szánj egy kis időt a kutatásra, azt is beleértve, hogy kérj információt az Univerzumtól és másoktól. Kövess minden útmutatást (mint például intuitív érzéseket, jeleket vagy azt, ha valaki mond valamit, ami igazságnak hangzik), és megkapod azokat a tényeket, amelyekre szükséged van. Amint hozzájutsz ehhez az információhoz, talán megváltoztatod az eredeti terveidet. Ne aggódj – ez pozitív változás, amely hosszú távon több áldást hoz az életedbe.

Megerősítés Mihály Arkangyaltól: Bizakodás

Mihály arkangyal melléd állt, és önbizalmat önt a szívedbe, hogy félelem nélkül tudj szembenézni feladataiddal (mi több, élvezd is azokat). Ez az arkangyal megvéd a kishitűségtől, hittel és bizakodással tölt el, s gondoskodik arról, hogy csak megbízható emberekkel találkozz, és ne kerülj kétes helyzetekbe.

Bízz az isteni gondviselés hatalmában, s érezd magad biztonságban az Ég védelmében. Az új élethelyzeteket és változásokat szükségképpen félelemmel fogadjuk. Talán te is aggódsz, lesz-e elég erőd megbirkózni azzal, ami rád vár. Tartsd azonban észben, hogy Isten nem állít olyan próbatétel elé, amely meghaladja erődet.

A menny hatalmas társakról is gondoskodik – ilyen többek között Mihály arkangyal -, akik minden módon a segítségedre lesznek.

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close