Angyaltarot mára: Húzz a lapok közül és megtudod a kérdésedre a választ!

Válassz a lapok közül és kiderül az igazság!

Első lap: Türelmet kérek

Megtörténik, amit kérsz. Légy türelmes, mivel előtte még be kell következnie több láthatatlan tényezőnek!

A tündérek azonnal valóra váltják a vágyakat. Késlekedés nélkül létrejön, amire gondolnak, ezért megértik, ha esetleg türelmetlen vagy, amiért imáidra nem érkezik válasz azon nyomban. Ez a lap biztosít téged arról, hogy a színfalak mögött dolgoznak a vágyaidon. Bár lehetséges, hogy jelenleg nem észleled az eredményeket, bízz benne, hogy a dolgok jó irányban haladnak. Hamarosan meglátod és megtapasztalod a kívánt eredményt.

Középső lap: Végezz egy kis kutatást!

Több információra van szükséged ezzel a helyzettel kapcsolatban. Tanulmányozd alaposabban, mielőtt tovább mennél.

Ez a lap azt jelzi, hogy a helyzet tejes megértése nélkül próbálsz meghozni egy döntést. Szánj egy kis időt a kutatásra, azt is beleértve, hogy kérj információt az Univerzumtól és másoktól. Kövess minden útmutatást (mint például intuitív érzéseket, jeleket vagy azt, ha valaki mond valamit, ami igazságnak hangzik), és megkapod azokat a tényeket, amelyekre szükséged van. Amint hozzájutsz ehhez az információhoz, talán megváltoztatod az eredeti terveidet. Ne aggódj – ez pozitív változás, amely hosszú távon több áldást hoz az életedbe.

Harmadik lap: Vegetáriánus

Egy új étkezési módtól több energiát, jobb egészséget, tisztánlátást és erősebb manifesztációs képességeket kapsz.

A tündérek tudják, hogy a friss kerti élelmiszer a legegészségesebb, és ezek fogyasztása jelenti a legtermészetesebb életmódot. Arra vezetnek téged, hogy kövesd a tündérek bölcsességét, és fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt, hüvelyest és olajos magvakat … különösen azok biováltozatát. Ez a lap megerősíti azt az érzésedet, hogy vegetáriánus (vagy akár vegán) étrendet kellene követned. Ha ilyen módon változtatsz étkezési mintáidon, az pozitív változásokat fog eredményezni, például tisztább gondolkodást, fokozott pszichikus képességeket és több energiát.
Kérd a tündéreket, hogy segítsenek neked ebben a változásban, és örömmel megteszik majd.

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
X