Április 11. kedd: Hirtelen, váratlan élethelyzet. Sorszerűség ideje…!

Váratlan fordulatok napja.

Sorszerű változások.

Hirtelen és váratlan módon történő események jöhetnek az életedben, ami lelkiséggel, érzelmekkel kapcsolatos, valamint a párkapcsolati témaköröket is kihangsúlyozza.

 

Ez érintheti: a munkahelyi, a pénzügyi dolgaidat is. Ha mindkét életterületen sikeres vagy, munka és párkapcsolat, akkor a mai napon nagyot tudsz emelkedni. Nem kell feladatok megoldásával foglalkozni, hanem learathatod a babérokat.

Megerősítő áldás: Hallgass az isteni útmutatásra!

Minden pozitív változás és sikeres kaland bizonyos mértékű kockázattal jár, te azonban készen állsz rá, hogy az isteni útmutatást követve új területeket fedezz fel. Amint magad mögött hagyod, mindazt, ami kényelmes és ismerős, de már nem megfelelő számodra, új, értelmesebb lehetőségek nyílnak meg előtted.

Ez a lap arra bátorít, hogy haladj a belső útmutatásod szerint, még akkor is, ha jelenleg nem tudod, mi hogyan fog működni. Ha követed a kapott útmutatást, a tetteiddel kinyilvánítod, hogy bízol Istenben és az angyalokban.

Igen ritka, hogy valaki nagy horderejű és fontos tettet hajt végre anélkül, hogy bármit is kockáztatna. A kockázatvállalás ijesztő lehet, de bízz benne, hogy pozitív és bőségben dúskáló jövő felé visz az utad. Isten és az angyalok veled lesznek az út minden egyes lépésénél, ami garantálja, hogy csak azt kapod, ami a javadat szolgálja.

A bőség angyalai nem akarják, hogy szükségtelen kockázatot vállalj, vagy meggondolatlanul viselkedj. Győződj meg róla, hogy az isten útmutatást követed, és nem az egód vágyait.

A mohóság, a düh és a bujaság nem angyali érzelem; ha ilyesmit tapasztalsz, lépteidet nem az angyalok irányítják.

A valódi, nem ego alapú útmutatás szeretet, inspiráció és adomány formájában érkezik. Biztos lehetsz benne, hogy ha olyan sugallatot kapsz, amely nem a mély és hatalmas szereteten alapul, az nem valódi útmutatás, és semmiképp nem szabad követned.

Mindig kérd Istent, hogy segítsen felismerni, igaz útmutatás érkezett-e hozzád vagy sem, és világos jelzéseket kapsz majd válaszképpen.

 

 

Close
error: Védett tartalom!