Arkangyali áldás Június első napjaira: Skorpió hold, lelki mélységek, érzelmi hullámvasút….

Az éjszaka kiteljesülő hold a skorpióban jár (jegyet váltott a mérlegből), amit a Mars bolygó ural.

A Mars: kiáradó, aktív jellegű, mindig megadja a cselekvés sava-borsát. Nagy küzdő szellem, de valójában az érzelmek dominálnak benne.

A skorpió vizes jegy, a lélek legmélye itt utat talál. S, gyakorlatilag a skorpió felelős minden érzelmi blokkért,
sérülésért is. Tehát most e lélekrészt érdemes megnézni, megvizsgálni, hogy mennyire sérültünk benne, általa….?

Érdemes azt is megnézni, befele figyelve, hogy mennyire mozgunk és lengünk ki lelkileg, mennyire vagyunk stabilok vagy akár nem ?

Az érzelmek és a lélek itt valójában jól érzi magát, de inkább elmélyülés témakörben, mint meditáció, relaxáció, vagy csak tudatalattival való foglalkozás. Ezek mind-mind hozzájárulnak ahhoz hogy érzelmek áramoljanak, szabadon és tisztán.
A lélek lakatja megnyíljon, kinyíljon mindenki számára. Ehhez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (Ezoteria Extra)

Megerősítő áldás: Engedd el a pénzzel kapcsolatos ellenérzéseket.

A pénzügyi dolgok felzaklathatnak, ugyanakkor a pénzzel kapcsolatos ellenérzések eltaszítják tőled a bőséget. Tekintsd a pénzt olyan eszköznek, amelynek segítségével jobbá teheted a világot, és e szemléletváltás folytán támogatást és remek lehetőségeket vonzhatsz magadhoz.
Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, hogy segítsenek felismerni és elengedni a pénzzel kapcsolatos ellenérzéseidet. Ők megértik, hogy a gazdaság álságos és korrupt rendszernek tűnhet számodra, és azt is, ha elkeserítőnek érzed, hogy meg kell dolgoznod a pénzért. Ugyanakkor csakis magadat bántod, ha ellenérzéseket táplálsz a pénzzel vagy azokkal kapcsolatban, akik pénzügyi szempontból hatalmi helyzetben vannak.
Az ellenérzés negatív megerősítés, amely gátolja a manifesztációt és a bőség áradását, mert azt az energetikai jelzést küldi az univerzumnak, hogy valamiből nincs elég, és ezért mások a hibásak.
Tereld a pénzzel kapcsolatos hiedelmeidet pozitív irányba. Gondolj arra, mennyi jót tehetsz, ha megengeded, hogy eljusson hozzád a bőség: jótékonykodhatsz, oktatási vagy gyógyító intézményt alapíthatsz, állatokat menthetsz, befektethetsz olyan találmányokba, amelyek jót tesznek az emberiségnek, elindíthatod a saját újságodat, amely jó híreket közöl, és így tovább.

Álmok a bőségről!

A bőség angyalainak áldása.

Miközben alszol, Isten a magasabb rendű éned és az angyalaid Istentől származó ötleteket, válaszokat és megoldásokat kínálnak neked. Rögzítsd az álmaidat egy naplóban, mert értékes felismeréseket tartalmazhatnak, amelyek segítenek majd megvalósítani a vágyaidat.
Ez a lap azt jelzi, hogy a bőség angyalai inspirációt és útmutatást küldenek neked az álmaidban. Amikor alszol, az egód kikapcsol, te pedig nyitottabban viszonyulsz az útmutatás befogadásához. Fontos, hogy elemezd, amit az álmaid közölni próbálnak.

Felületesen szemlélve az álmoknak nincs túl sok értelmük, mivel a tartalmuk gyakran szimbolikus. Viszont ha időt szánsz a képek és a szimbolika megfejtésére, nagyon is érthető üzenetet közölnek veled. Ha nem emlékszel az álmaidra, vagy úgy érzed, túl összetettek ahhoz, hogy megfejtsd őket, kérd az angyalaidat, hogy küldjenek tisztább üzeneteket, illetve olyanokat, amelyekre nagyobb valószínűséggel tudsz visszaemlékezni.
Mindenki álmodik minden éjjel. Ha gyakorolsz egy kicsit, egyre tisztábban emlékszel majd az álmaidra.

A gyakorlás annyiból áll, hogy ébredéskor leírod, amire emlékszel, útmutatást kérsz a következő álmaidon keresztül, és egyedül, a partnereddel vagy egy hivatásos álomfejtővel elemzed a kapott üzeneteket.

Close
error: Védett tartalom!